Hoe maak je een meerdere pagina PDF Create

Hoe maak je een meerdere pagina PDF Create


Vele malen de noodzaak zich voordoet om meerdere PDF-documenten uit verschillende bronnen en bestandstypen te creëren. Deze functie maakt het mogelijk een PDF-creatie van een aantal bestanden in een map. Zodra de pagina's zijn gemaakt, kunnen verdere bewerking zoals worden gedaan, zoals het toevoegen van kop- en voettekst secties en inclusief paginanummering. Gecombineerde's kunnen naar wens worden herschikt. Het resulterende bestand wordt gemaakt en genoemd als "Binder1.pdf" en kan worden omgedoopt.

instructies

Het creëren van een Meerdere PDF

1 Open Adobe Acrobat.

2 Klik op het pictogram "PDF Create" op de menubalk en selecteer "Van meerdere bestanden." De "Maak een PDF van meerdere documenten" dialoogvenster verschijnt.

3 Klik op de knop 'Bladeren' in de sectie Bestanden toevoegen. Het paneel "open" bestanden verschijnt.

4 Navigeren door uw mappen en selecteer de bestanden die u wilt toegevoegd aan een PDF.

5 Klik op de knop "Toevoegen" als u klaar bent. De geselecteerde bestanden weergegeven in het gedeelte van de "PDF van meerdere documenten aanmaken" dialoogvenster "Bestanden te combineren".

6 Klik op "OK." Het document voortgangsbalk verschijnt kort en meerdere documenten worden gemaakt en gecombineerd tot één PDF. De nieuwe PDF wordt de naam "Binder1.pdf" en bevat uw geselecteerde bestanden. U kunt deze later een andere naam geven als u wilt.

Hints

  • In Stap 5, zorg ervoor dat de "Inclusief alle geopende PDF-documenten" en de "Inclusief meest recente lijst met bestanden om vast te leggen" vakjes zijn geselecteerd. U kunt altijd overbodige of ongewenste items verwijderen door op de knop "Verwijderen" in de sectie "Arrange Files". Ook kunnen de bestanden in willekeurige volgorde die u wenst door een selectie te maken en opnieuw te bestellen met behulp van de "Move Up" of "Omlaag" knoppen in de sectie "Arrange Files" worden geplaatst.