A Sound Output Port werkt niet op een computer

A Sound Output Port werkt niet op een computer


Geluid is niet alleen een of andere manier afkomstig zijn van een computer. Het moet worden verwerkt door een bepaald soort hardware, en vervolgens gespeeld op de luidsprekers aangesloten op de computer. Als je niet krijgt geluid uit de luidsprekers aangesloten op de poort, kan het een probleem met een deel van het geluid levering.

geluidskaarten

Geluidskaarten interpreteren geluid van een computer, en speel het geluid via de luidsprekers van de poorten op de kaart aangesloten. Sommige computers hebben een ingebouwde geluidskaarten die deel uitmaken van het moederbord, en anderen hebben verwijderbare geluidskaarten.

Volume

In Windows, zijn er opties om het geluidsvolume van een geluidskaart-verbinding te controleren. Door te klikken op het geluid kan laten u het volume aanpassen of demp het. Dit wordt vaak over het hoofd gezien als een reden voor het geluid niet werkt.

Probleemoplossen

Anders dan het volume, staan ‚Äč‚Äčluidsprekers zijn de oorzaak van het probleem. Als het niet de luidsprekers of Windows instelling en de geluidskaart moet worden vervangen, of ten minste nog toegevoegd indien de geluidskaart intern.