Over het verbeteren van Office 2007 Prestaties

Microsoft Office 2007 is beschikbaar voor het Windows-besturingssysteem, dat de XP, Vista en Windows 7-versies bevat. Programma's die zijn opgenomen met de installatie van Office 2007 zijn onder andere Microsoft Word, Excel en Outlook. Om het programma efficiƫnter op het systeem, kan een prestatieverbetering noodzakelijk. Dit kan met het hulpprogramma Microsoft Diagnostics of aanpassingen maken voor Outlook.

instructies

Microsoft Word en Excel

1 Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad voor het Microsoft Office 2007-programma dat u wilt om de prestaties te verbeteren. Dit kan onder meer Microsoft Word en Microsoft Excel.

2 Klik op de Microsoft Office-knop, dat is de linkerbovenhoek van het scherm. Selecteer 'Opties voor Word "of" Excel-opties "voor het programma uw gebrek te diagnosticeren.

3 Klik op de optie voor "Resources." Selecteer de optie "Diagnose" en klik vervolgens op de knop 'Doorgaan'.

4 Op de optie "Start Diagnostics" om het proces te starten. Wacht tot Office Diagnostics loopt een scan voor het programma en lost problemen die zijn gevonden.

Micorsoft Outlook

5 Dubbelklik op het pictogram op het bureaublad om Microsoft Outlook te openen. Klik op de drop down optie voor het menu Help. Klik op de optie voor "Office Diagnostics." Klik op de optie voor "Doorgaan" en klik vervolgens op de optie voor "Start Diagnostics."

6 Klik op de knop Start en selecteer de optie "Run". Typ "cmd" in het tekstvak. Druk op de "CTRL" + "SHIFT" + "ENTER" te drukken. Dit zal een DOS-venster met Administator rechten te openen.

7 Type "netsh int tcp set wereldwijde autotuninglevel = uitschakelen" op de prompt en druk op de "Enter".

8 Sluit het DOS-venster en start de computer opnieuw opstarten om de wijziging door te voeren. Dit zal de auto-tuning functie uit te schakelen en zal de snelheid van verbindingen van Outlook 2007 naar een Exchange Server.

Hints

  • Download en programma-updates van Microsoft te installeren, omdat deze veel prestatieproblemen u ondervindt kan oplossen.