Hoe kan ik een HP printer te laten zien een nieuwe inktcartridge Krijg bijvullen

Hoe kan ik een HP printer te laten zien een nieuwe inktcartridge Krijg bijvullen


Nadat u een aantal Hewlett Packard inktcartridges hebt nagevuld, moet u de printer opnieuw in te stellen zodat het de cartridge als nieuw erkent, zodat de printer kan afdrukken en tonen u de juiste inkt niveaus. U moet de printer opnieuw elke keer dat u de inkt cartridge als de printer die u gebruikt resetten vereist. Als de printer blijft vertellen dat je nodig hebt om de cartridge te vervangen, moet u een reset doen.

instructies

1 Draai de cartridge om, zodat je de contacten. Draai de cartridge om, zodat de contacten aan de onderzijde van de cartridge dichtstbijzijnde.

2 Kijk naar de contacten. Je zal de eerste rij aan de linkerkant te zien met 5 koperen contacten en de tweede rij met zeven koperen contacten. Leg een klein stukje plakband over de top contact, dat de zevende contact in de tweede rij zou zijn.

3 Plaats de cartridge in de printer rijtuig en selecteer "Align cartridges" in het menu. Laat de printer de testpagina lopen en wanneer het wordt gedaan verwijder de cartridge. Laat de tape op de contactpagina.

4 Kijk naar de bodem van de patroon waarin de contacten weer liggen. De allerlaatste rij aan de rechterkant heeft vijf koperen contacten en de tweede rij heeft zes koperen contacten. Leg een stukje plakband over de zesde contact in de voorlaatste rij.

5 Plaats de inktcartridge in de printer wagen en voer een andere uitlijning pagina. Als de printer wordt gedaan met de testpagina, verwijdert u de cartridge uit de printer wagen. Verwijder de tape van beide contacten en zorg ervoor dat de lijm resterende verwijderen. Plaats de inktpatroon terug in de printer cartridge en ga verder met afdrukken van uw taken.