Hoe de artikelen toevoegen aan Digg

Het internet biedt mensen over de hele wereld met een zeer eenvoudige en betaalbare manier om zowel de toegang en informatie met elkaar te delen. Naarmate er meer websites ontstaan ​​die dienen als bron van nieuws, artikelen, blog postings, imago middelen en anderen, ze zijn de weg vrijmaakt voor een ander type van de website: Een website die dit soort gegevens tracks en stelt in een gemakkelijk toegankelijke bron die is gratis voor alle gebruikers. De grootste website die op dit moment dit doet heet Digg-waar miljoenen gebruikers in te dienen artikelen, blogs, foto's en nieuwsberichten elke seconde, alles voor de wereld te delen. Deze stappen zullen je laten zien hoe makkelijk het is om je eigen berichten te dienen op Digg, en deel ze met de wereld.

instructies

Hoe de artikelen toevoegen aan Digg

1 Registreren op de website voor een gebruikersaccount. U heeft een geldig e-mailadres nodig heeft om te registreren en start posting. Bezoek de website en volg de aanwijzingen om te registreren als gebruiker.

2 Klik op de bevestigingslink in je e-mail. Zodra u zich registreert, moet u de bevestigingslink verzonden naar uw e-mail te openen om uw account te verifiëren. Meld u aan en klik op de bevestigingslink, en je zult goed om te gaan.

3 Vind een artikel, afbeelding of blog post die u wilt voorleggen. Zoeken op het internet voor iets dat je relevant te leggen achten.

4 Login aan Digg en de post in te dienen. Zodra u een pagina die u wilt voorleggen vinden, opent een nieuw venster met uw internet browser en log in op Digg. Op de rechter bovenhoek is er een link die zegt: "Nieuwe" te zijn. Klik op deze en het zal u naar de indiening pagina.

5 Geef aan of de indiening is een beeld, nieuwsartikel of andere. Dit brengt u naar een andere pagina, waar je zal moeten Kopieer en plak de website adres in het aanmeldingsformulier. Het zal even duren voor Digg aan de indiening te verwerken. Dan zal het u naar een pagina waar u een titel en een beschrijving toe te voegen. Eindig het invullen van het formulier in en klik op versturen. Het is misschien denkt dat je een duplicaat artikel, echter, als uw artikel is origineel, klikt u op de "Ik zweer het originele" knop en je bericht zal worden ingediend.

Hints

  • Schrijf een korte beschrijving over het artikel alvorens het op Digg. Zorg ervoor dat de post niet langer is dan 50 woorden, de maximale lengte voor blurbs voor op Digg ingediend berichten.
  • Zorg ervoor dat u het indienen van relevante content. Anders kun je een heleboel negatieve opmerkingen en feedback op uw berichten te krijgen.