Hoe maak je een Multi User-mail Lijst met PHP

Hoe maak je een Multi User-mail Lijst met PHP


PHP is een krachtige server-side programmeertaal voor webservers. Hiermee rijke toepassingen te bouwen voor vele doeleinden. Mailing lijsten zijn een gemeenschappelijke eis voor vele websites. PHP is een logische keuze voor het creëren en beheren van deze lijsten, omdat het kan worden geïntegreerd met e-mail servers voor de automatische verwerking van een groot aantal e-mailadressen. Daarnaast kan PHP alle tools te verstrekken aan de organisatie van een multi-user e-mail database te stroomlijnen en bieden abonnees hun eigen instrumenten om hun abonnementen op de e-maillijst te wijzigen. Veel bedrijven bieden deze tools, zodat het creëren van een multi-user e-mail lijst met PHP is zo eenvoudig mogelijk.

instructies

1 Installeer de "PHP List" software als u een populaire open-source optie voor het maken van een multi-user e-maillijst te zoeken. PHP List is gratis en geïmplementeerd op duizenden web servers over de hele wereld. Het programma installeert op een webserver die toegang biedt PHP en het is zo ontworpen dat iedereen mailinglijsten het gebruik van dit programma kunt beheren. Na het inloggen in de PHP List control panel kun je schrijven en stuur uw e-mailberichten alsmede het beheer van functies van de lijst. Het programma biedt krachtige opmaak functies, zodat je rijk HTML-berichten met afbeeldingen en andere attributen kan creëren. De ontvangers kunnen eventueel hun account te configureren om alleen te ontvangen tekstversies. Als u wilt dat het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, PHP List biedt de mogelijkheid om de mailinglijst op de eigen servers van het bedrijf gastheer voor een vergoeding. Dit voorkomt gedoe met het installeren van het systeem zelf.

2 Purchase Mailing List Manager Pro als u wilt geavanceerde functies voor uw multi-user e-maillijst. Dit programma is niet gratis. het biedt echter krachtige tracking en rapportage functies die u kunnen helpen richten op uw e-mail abonnees beter. Het bedrijf biedt wel een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat u kunt zien of de software werkt voor u zonder risico's. Indien gewenst, kan het bedrijf installeren en configureren de mailinglijst programma voor u. Dit is een extraatje beschikbaar voor abonnementen gebaseerde software die niet is voorzien voor de meeste gratis open-source programma's. En in tegenstelling tot gratis programma's, deze software biedt haar eigen technische support team, zodat u specifieke antwoorden op uw vragen te krijgen zonder te vertrouwen op online forums. Mailing List Manager Pro wordt geleverd met geavanceerde charting tools die uw abonneebestand te analyseren, zodat je precies weet hoe uw berichten worden steeds geleverd. Dit is ideaal voor mensen die het gebruik van hun e-mail lijst voor commerciële doeleinden of voor campagnes van welke aard.

3 Installeer ListMessenger Light als je een eenvoudige en gratis PHP programma om uw multi-user e-mail lijst te maken nodig hebben. Dit is een uitgeklede versie van de commerciële toepassing van het bedrijf. Het ontbreekt vele geavanceerde functies, maar is perfect voor iedereen die een eenvoudige interface nodig voor het maken van een e-maillijst in een PHP omgeving. Het bedieningspaneel is bijzonder gemakkelijk te gebruiken zonder ingewikkelde hulpmiddelen of aanpassingen nodig zijn om uw e-maillijst snel aan de slag te krijgen. Ondanks zijn beperkte mogelijkheden, kunt u nog steeds e-mails in zowel tekst en HTML-formaat ambachtelijke en optioneel e-mailbijlagen. U kunt ook RSS-feeds, zodat abonnees hebben het voordeel van deze vorm van inschrijving als goed, met een effectief e-mailadres vereist.