Hoe maak je een video te downloaden Met een URL

Om video's te downloaden met een URL, het downloaden van een video-opname programma. Veel van deze programma's bestaan, maar een officiële versie te verkrijgen, moet u downloaden Mozilla Firefox. Door middel van Firefox, kunt u FLV Capture verkrijgen; Dit gratis programma geeft u de mogelijkheid om video's die u wilt bekijken zonder te gaan naar de originele website waar je het gevonden te vangen.

instructies

1 Download Mozilla Firefox op Mozilla.com. Ga naar de home page. Scroll over de "All add-ons" knop aan de bovenkant van de pagina.

2 Klik op de "FLV Capture" add-on voor de video-opname programma te installeren. Na de installatie, op zoek naar drie kleine ballonnen in de richting van het midden links van het scherm in de buurt van het begin van de URL. Dat is uw opnameknop.

3 Ga naar een video-sharing website en beginnen om hem te bekijken. Pauzeer de video en zie je FLV Capture knop pulserende. Klik erop. Een drop-down menu zal verschijnen, waardoor u twee mogelijkheden hoe u de video vast te leggen. Klik op de optie die .flv is voorzien aan het einde van het. Een menu wordt geopend waarin u een nieuwe map waar al je video's gaan kunnen creëren.

4 Maak een nieuwe map in het menu vak om uw video's op te slaan.