Hoe maak je een Log in Virtual DJ installeren

Hoe maak je een Log in Virtual DJ installeren


Virtual DJ is een programma waarmee je de kracht van je eigen creativiteit te benutten. U kunt geluiden en fragmenten van nummers te uploaden en meng ze om muziek te maken. Of, kunt u kiezen uit de grote verscheidenheid aan reeds geĆ¼ploade licks en groeven en zet ze samen te voegen aan uw lied. Een log in Virtual DJ kunt u bijhouden van diverse uploads te houden en te loggen als u wijzigingen in uw tracks en demo's te maken.

instructies

1 Klik op je Virtual DJ-programma en kies "Logs." Klik met de rechtermuisknop op de link en kies "Create Log." U moet eerst de log maken voordat je het kunt uploaden naar uw Virtual DJ-sessie of project.

2 Noem het logboek van de huidige naam van uw project of sessie. Hierdoor kan de log om te linken naar die sessie of project wanneer u het uploadt.

3 Schrijf informatie in uw logboek dat je misschien al hebt, als je die hebt. Dit kan onder meer informatie over het project zelf, wanneer de startdatum was, of alles wat je al hebt om het project of de sessie toegevoegd. Ook sessie notities.

4 Sla de log in de map Log in uw Virtual DJ programma.

5 Open de sessie of project waaraan het logboek betrekking heeft.

6 Kies uw menu en kies "Upload log." Kies dan voor de log uit de lijst van de houtblokken in de map die automatisch worden weergegeven. Als u het logboek naar een andere plaats op uw computer hebt opgeslagen, gebruikt u de optie bladeren op uw computer te bladeren en het logbestand. Klik op "Ok" om de log te uploaden.