How to Run Startup Manager

How to Run Startup Manager


Veel van de programma's die u in uw computer te installeren zal proberen te starten wanneer Windows wordt gestart, en elke toepassing zal een deel van het beschikbare geheugen van uw computer verbruikt. Aangezien bijna al deze programma's achter de schermen, ze stalen van uw computer resources zonder uw medeweten. deze programma's te verwijderen uit het opstarten zal opstarten en uw wachtruimte te verhogen.

instructies

1 Klik op "Start", selecteer "Run" in Windows XP, type "msconfig" en druk op 'Enter. In Windows Vista of Windows 7, klikt u op "Start," type "msconfig" in het zoekvak en druk op "Enter."

2 Klik op het tabblad "Opstarten" in het dialoogvenster System Configuration Utility om een ‚Äč‚Äčlijst met programma's die automatisch worden uitgevoerd tijdens het opstarten van Windows te bekijken. Plaats een vinkje bij alle programma's die u wilt automatisch worden uitgevoerd tijdens het opstarten en verwijder de vinkjes op programma's die u niet wilt automatisch worden uitgevoerd.

3 Klik op "Apply" en kies "Sluiten." Start de computer opnieuw om de nieuwe instelling van kracht te laten. U kunt de bovenstaande procedures herhalen om de lijst met opstartprogramma's opnieuw te bekijken en te zien of de wijzigingen die u gemaakt, zijn terug te vinden in de lijst. Uw computer moet een snellere opstarttijd na het maken van de aanpassingen.