Hoe gebruik alternatieve manieren om te controleren Yahoo Mail

Yahoo Mail kan tijd om te laden als uw internetverbinding is traag te nemen. Dit kan lastig zijn als je op zakenreis bent en je wil gewoon om te zien of u nieuwe e-mailberichten zijn. Er zijn een aantal veilige alternatieven die snel kan controleren of er nieuwe ongelezen e-mailberichten in uw Yahoo Mail-account. Twee van de alternatieven moet u een programma of een browser add-on te downloaden, dus het is best om te downloaden van deze met behulp van een snellere verbinding, zodat je later kunt je mail checken, zelfs als uw verbinding traag is.

instructies

Het gebruik van Yahoo Mail for Mobile

1 Ga naar de Yahoo Mail for Mobile inlogpagina (zie bronnen). U kunt dit doen vanuit een smartphone of een computer.

2 Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de bijbehorende tekstvelden.

3 Klik op de "Aanmelden" knop om te controleren of uw Yahoo Mail.

Met behulp van Yahoo Messenger

4 Ga naar de website van Yahoo Messenger (zie bronnen). Klik op de knop "Nu downloaden" om Yahoo Messenger downloaden. Als u wordt gevraagd, slaat u het installatieprogramma op uw bureaublad voor gemakkelijke verwijzing.

5 Voer het installatieprogramma u zojuist hebt gedownload en volg de instructies van de installateur om Yahoo Messenger te installeren.

6 Lancering Yahoo Messenger, voert u uw Yahoo-ID en wachtwoord in de overeenkomstige velden in en klik op de "Aanmelden" knop om in te loggen op uw Yahoo Messenger-account en controleer uw e-mailberichten.

7 Plaats uw muis over de kleine mail-pictogram op het bovenste gedeelte van het venster Yahoo Messenger om te zien of u nieuwe ongelezen e-mailberichten in uw Yahoo Mail-account te hebben. Klik op dat icoon om Yahoo Mail te gaan op uw webbrowser, zodat u deze berichten kunt zien.

Met behulp van Yahoo Mail Notifier voor Mozilla Firefox

8 Open Mozilla Firefox en ga naar de Yahoo Mail Notifier homepage (zie bronnen). Klik op de "Install Yahoo Mail Notifier" link om te downloaden Yahoo Mail Notifier. Klik op de knop "Allow" op de prompt als Firefox is het niet mogelijk om de extensie te installeren.

9 Klik op de "Install Now" knop op het dialoogvenster Software-installatie box die verschijnen om de Yahoo Mail Notifier installeren. Start uw Firefox-browser om de installatie te voltooien.

10 Vul uw Yahoo gebruikersnaam en wachtwoord op de bijbehorende tekstvakken in het dialoogvenster Yahoo Mail Login box. Klik op de "Login" knop om in te loggen op uw account.

11 Rechtermuisknop op het mail-pictogram op de Firefox-statusbalk en klik op 'Nu controleren' om te controleren op nieuwe e-mailberichten in uw Yahoo-account. Dubbelklik op het pictogram om uw Yahoo Mail-account te openen in een nieuw tabblad. Als je de statusbalk niet ziet, houdt u de "Ctrl" toets op uw toetsenbord en druk op de "/" terwijl het Firefox-venster actief is.