Hoe te repareren Norton op een PC

Norton-producten te beschermen uw systeem van talloze virussen en spyware-infecties. Zij uw computer houden ook presteren op een optimaal niveau. Om die reden is het van cruciaal belang om uw Norton-product, zodra eventuele problemen voordoen te repareren. De vaststelling van uw Norton-product vereist slechts een beetje het oplossen van problemen. Het onderliggende probleem kan iets eenvoudigs als een nodig bijwerken of zo groot als ontbrekende of beschadigde bestanden zijn. Wat de oorzaak is van Norton storingen, elimineren het probleem met een paar eenvoudige stappen.

instructies

1 Herstart uw systeem. Als Norton traag wordt uitgevoerd, soms alles wat je hoeft te doen is herstart uw computer om de applicatie te vernieuwen.

2 Klik op "Start." Typ "msconfig" in het zoekvak en druk op "Enter." Klik op het tabblad "Opstarten". Verwijder het vinkje bij de toepassingen die u weet dat u niet in de toekomst, zoals afbeeldingen of gaming software. Klik op "Apply" en vervolgens op "OK." Herstart uw systeem. Lancering Norton om te zien of het beter loopt. Het vrijmaken van een aantal van de bronnen van uw computer kan een groot verschil in de werking van Norton maken.

3 Druk op de Windows-toets plus "R" op hetzelfde moment. Typ "rstrui.exe" in het open veld in en druk op "Enter." Selecteer de aanbevolen herstellen optie en klik op 'Volgende'. Klik op "Finish" bij de volgende prompt om de restauratie te beginnen. Laat uw systeem te herstarten. Let op of dit Systeemherstel verbetert de prestaties van Norton.

4 Klik op 'Start' en klik op 'Configuratiescherm'. Open 'Een programma verwijderen. " Selecteer het Norton-programma in het kader van de lijst met toepassingen en klik op "Verwijderen." Klik op "Next" op de aanwijzingen om de verwijdering te voltooien. Herstart uw systeem.

5 Plaats de Norton-installatie-cd in uw cd-rom. Klik op "RUN" zodra het venster Automatisch afspelen verschijnt. Akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst. Klik op "Next" op de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien. Haal de productcode van de cd hoes en vul hem in bij het raam. Herstart je computer. Lanceer Norton en gebruik het als normaal.