Hoe maak je een digitale kopie van een Disney film te downloaden naar een PSP

Hoe maak je een digitale kopie van een Disney film te downloaden naar een PSP


Veel Disney DVD's en Blu-ray-films komen nu met een digitale kopie, die u direct via iTunes te downloaden en vervolgens te bekijken op een draagbaar apparaat, zoals een iPod of Sony PlayStation Portable (PSP). Hoewel de iPod heeft een directe synchronisatiefunctie (omdat de film wordt gedownload via iTunes), kunt u ook direct de digitale kopie te synchroniseren op een Sony PSP.

instructies

1 Plaats de Disney digitale kopie dvd in het cd / dvd-station van uw computer, dan laadt iTunes (als je niet hebt het programma geïnstalleerd, kunt u het gratis downloaden door middel van iTunes.com). Zodra iTunes de schijf detecteert, laadt de download pagina.

2 Typ de toegangscode voor de digitale kopie downloaden. Deze bevindt zich op een stuk papier verpakt met de Disney DVD. Als je eenmaal in de code te typen, de digitale kopie begint te downloaden naar de computer.

3 Steek de USB-kabel aan op de USB-poort op de Sony PSP, macht op de Sony PSP, en sluit het andere uiteinde van de kabel in een USB-poort op de computer.

4 Druk op de knop "Home" op de Sony PSP, kies dan "Instellingen", "USB-verbinding" en kies "OK" om USB-aansluiting van de PSP's te activeren. De computer zal even vermeld dat het een nieuw, verwisselbaar apparaat heeft gedetecteerd.

5 Klik op 'Start', '(Mijn) Computer' en dubbelklik op het pictogram van de verwisselbare apparaat. Hierdoor wordt een venster met alle gegevens op het apparaat bestanden. Dubbelklik op het pictogram "Video" in het open raam naar een map te laden met alle geïnstalleerde films van de PSP.

6 Open iTunes en selecteer "Movies" aan de linkerkant van het scherm. Klik-en-sleep de Disney digitale kopie movie in het raam open 'Video's'. Zodra het bestand klaar is met het kopiëren over, sluit uit het open raam met de rechtermuisknop op het pictogram van de verwisselbare apparaat en kies "Eject." Koppel de Sony PSP van de computer zodra het icoon verdwijnt.