Hoe te installeren Knoppix naar Memory Stick met behulp van Windows Vista

Hoe te installeren Knoppix naar Memory Stick met behulp van Windows Vista


Stel je de vrijheid van de mogelijkheid om uw hele besturingssysteem in uw zak. In een paar korte stappen, dan heb je een ultra-portable manier van het nemen van uw werk met u te hebben. Met Knoppix op je memory stick, heb je een krachtige (maar efficiënt) besturingssysteem op uw keychain te hebben. Nooit vast te zitten zonder dat document of presentatie opnieuw, en vergeet die compatibiliteitsproblemen omdat u uw besturingssysteem met je mee.
Knoppix is ​​een eenvoudig te gebruiken besturingssysteem dat je doet denken aan de Windows-omgeving. Het zal alleen neemt u minuten om comfortabel voelen werken erin. Enkele van de nuttige software pakketten bevat is Open Office, video en muziek-spelers, evenals vele handige tools voor het oplossen van problemen computer problemen.

instructies

1 Download beeld Knoppix 6.0.1 ISO. Er zijn verschillende mirror sites beschikbaar op de officiële website van Knoppix. Een koppeling is voorzien in het gedeelte Bronnen van dit artikel.

2 Brand de Knoppix image-bestand op een cd. Als u geen software voor het branden van ISO images hebben, zijn er verschillende gratis opties online. Een bijzonder programma dat Vista ondersteunt ISO Recorder v3, die kan worden gevonden in het gedeelte Bronnen van dit artikel.

3 Na de ISO-image branden op een cd, zorg ervoor dat de USB flash drive is aangesloten op de computer. Herstart de machine. Als uw computer niet automatisch wordt opgestart naar de cd, moet u uw boot menu-instellingen te wijzigen.

4 Wanneer het menu Adriane verschijnt, selecteer "Setup" en druk op "Enter."

5 In het Adriane Setup-menu, selecteer "Store op Flashdisk" en druk op "Enter."

6 Wanneer u klaar bent met het invullen van de resterende aanwijzingen op het scherm, verwijdert u de cd en start de computer opnieuw op te starten.

7 Voer het opstartmenu en stel uw USB-drive als de boot optie primaire. Uw computer zal nu starten vanaf de USB-stick in Knoppix 6.0.1.

Hints

  • Het invoeren van het opstartmenu op de meeste Windows Vista-machines wordt bereikt door op de "F12" Terwijl het opstarten van het systeem wordt weergegeven. Uw specifieke machine moet instructies voor het invoeren van het opstartmenu weer te geven tijdens het opstarten.
  • Het veranderen van instellingen in uw boot of BIOS-menu kan mogelijk schade toebrengen aan uw computer.