Hoe maak je een e-mail op Google blokkeren

Hoe maak je een e-mail op Google blokkeren


gratis Gmail-service van Google heeft veel handige functies naast de basis-e-mailservice, met inbegrip van spraak en tekst-chat, POP3 en IMAP-ondersteuning en 7568 MB opslagruimte vanaf het moment van publicatie. Een kenmerk Gmail biedt niet echter de mogelijkheid te blokkeren of zwarte lijst een gebruiker of domein contacteren. Google stelt voor het creëren van een filter om ongewenste berichten te dumpen rechtstreeks in uw prullenbak als een alternatieve oplossing.

instructies

1 Meld u aan bij uw Gmail-account.

2 Klik op de blauwe "Maak een Filter" koppeling aan de rechterkant van de 'Zoeken op het web "knop aan de bovenkant van het scherm. De webpagina breidt uit met een lijst met filteropties.

3 Pas welke criteria wordt gebruikt om te bepalen of om een ​​bericht te filteren. U kunt e-mails op basis van de afzender, de naam van de ontvanger, het onderwerp te verwijderen, of dat het lichaam van de e-mail, hetzij aan- of afwezigheid van specifieke sets van woorden bevatten.

4 Klik op de "Next Step" knop na het kiezen van uw filter criteria.

5 Controleer de "Delete het" optie vak.

6 Klik op 'Filter maken "om het filter van toepassing op alle berichten die u ontvangt in de toekomst. Gmail nu verwijdert automatisch e-mails die aan de filter criteria.

Hints

  • Wijzigen of filters te wissen in de "Filters" gedeelte van uw e-mail instellingen door te klikken op het blauwe tandwiel icoon in de hoek van het scherm en vervolgens te klikken op "Mail-instellingen."