Hoe om te koppelen van Apple Mighty Mouse met een Windows computer

Apple's "Mighty Mouse" wordt algemeen erkend als een van de beste draadloze muis voor computers en besturingssystemen van welke aard ook. Deze muis is voornamelijk ontworpen voor gebruik met een Macintosh computer, en is daarom eenvoudig aan te sluiten met Macs, maar is ook te gebruiken met het besturingssysteem Windows XP, vanwege zijn vermogen om rechts-klik. Door middel van een proces genaamd "pairing", die de muis verbindt met een computer via Bluetooth-technologie, kan deze muis worden ingesteld met een pc.

instructies

Klaarmaken van de muis

1 Verwijder de Mighty Mouse uit de verpakking en lees de gebruiksaanwijzing die daarmee gepaard gaat om vertrouwd te raken met de muis.

2 Open de achterkant luik van de muis en plaats de twee meegeleverde batterijen in hun respectievelijke locaties.

3 Sluit de muis deksel en trek de schakelaar voor de lens van de laser. Het gele licht moet beginnen te knipperen op regelmatige tijdstippen, wat aangeeft dat het op zoek is naar een compatibele Bluetooth-apparaat.

Het koppelen van de muis met uw Windows-computer

4 Open het configuratiescherm van Windows. Dit kan gedaan worden door te klikken op het menu "Start" in de linkerbenedenhoek van het scherm, gevolgd door 'Configuratiescherm'.

5 Klik op "Printers en andere hardware" op het scherm bedieningspaneel.

6 Kies de "Bluetooth-apparaten" optie in het volgende scherm dat verschijnt.

7 Voeg de Mighty Mouse aan de lijst met Bluetooth-apparaten op het tabblad "Devices", die wordt standaard geopend. Begin dit proces door te klikken op de knop 'Toevoegen' op dit tabblad.

8 Vink het vakje aan het lezen van "Mijn apparaat is ingesteld en klaar om te worden gevonden," in de "Add Bluetooth Device Wizard", die had moeten openen wanneer u begon het toevoegen van het apparaat. Klik op 'Volgende'.

9 Kies uw muis als het eenmaal is gevonden door de computer Bluetooth scan door erop te klikken en op 'Volgende'.

10 Voer het wachtwoord "0000" wanneer de Wizard Bluetooth-apparaat vraagt ​​om het wachtwoord voor uw muis. Klik op 'Volgende'.

11 Wacht tot de computer om de benodigde drivers voor de Mighty Mouse leveren, en klik op "Finish." De muis moet nu correct worden gekoppeld.