Hoe om bestanden te verzenden vanaf een netwerkstation naar de prullenbak op een C Drive

De Windows Prullenbak neemt alle bestanden die u wilt verwijderen en houdt ze vast totdat je het leeg, in het geval u wilt een van de bestanden te herstellen. Deze functie is geweldig als je alleen bent marginaal zeker van dat u een bestand wilt verwijderen, en u kunt wensen om het te herstellen als je het mis hebt. Helaas, wanneer u een bestand vanaf een netwerkstation verwijdert, is het niet op uw computer, zodat het niet naar de prullenbak. Je moet het bestand op uw lokale computer te brengen voordat ze worden verwijderd als je nodig hebt om vast te houden.

instructies

1 Toegang tot het netwerkstation dat het bestand dat u wilt verwijderen bevat. Als het station is toegewezen, kunt u dubbelklikken na het klikken op "Start" en "Computer." Zo niet, dan klikt u op "Start" en typ "\", gevolgd door het UNC-pad naar uw schijf.

2 Zoek het bestand dat u wilt versturen naar uw Prullenbak en klik erop. Dit zal het bestand te selecteren en te markeren.

3 Druk op 'Ctrl + X "op het toetsenbord van de computer om het bestand te knippen en plaats het op het Windows klembord.

4 Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en klik op 'Plakken' om het bestand op uw lokale desktop.

5 Druk op "Delete" en klik op "Yes" wanneer Windows controleert of u het bestand wilt verwijderen. Het bestand is nu in uw Recycle Bin, klaar om permanent verwijderd of hersteld op uw commando.

Hints

  • Met de rechtermuisknop op de Prullenbak en klik op "Prullenbak leegmaken" om de inhoud van de bak definitief te verwijderen van uw harde schijf.
  • Dubbelklik op de Prullenbak om de inhoud te bekijken. Rechtsklik op een bestand en klik op "Restore" om het terug te sturen naar de locatie waar je het opgeslagen voordat u deze verwijderd.