Hoe kan ik de URL van een Facebook-profiel Get

Hoe kan ik de URL van een Facebook-profiel Get


Met vandaag & # 039; s elektronische lifestyle, bijna iedereen heeft een Facebook-account. Facebook is een website die u toelaat om in contact met je vrienden en familie, houden evenals nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt opmerkingen plaatsen, blogs, foto's, video's en andere media vormen. Met ingang van juni 2010, heeft Facebook het gemakkelijker gemaakt om uw pagina te delen met mensen die je kent. Je hoeft niet langer iemand uw naam te geven en hen te laten graven door de resultaten; er is een manier om een ​​aangepaste URL voor je pagina te maken.

instructies

Maak een aangepaste URL

1 Log in op Facebook. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord op de hoofdpagina om toegang tot uw account.

2 Typ "www.facebook.com/username" in de adresbalk. Dit brengt u naar de nieuwe pagina die u toelaat om een ​​aangepaste URL die je profiel zal vertegenwoordigen creëren.

3 Geef een naam. Uw URL kan alles wat je wilt zijn. Het kan ook uw echte naam, voorletters, locatie, favoriete personages of andere persoonlijke voorkeuren. Met zo veel gebruikers, moet u mogelijk een paar dingen proberen voordat je een URL die nog beschikbaar zijn.

Zoek een URL

4 Zoek een Facebook-profiel. U kunt dit doen door het intikken van hun naam in het zoekvak.

5 Kijk naar de bovenkant van de pagina. U zult de adresbalk te zien, die de URL zal bevatten. Het einde kan worden aangepast door de gebruiker, of het misschien gewoon een reeks getallen zijn.

6 Kopieer het naar beneden. Noteer de volledige URL, of op te slaan in een Word-bestand op uw computer voor toekomstige toegang.