Hoe kan ik Verleng de afstand voor het ontvangen van WiFi Van Open Internet?

Hoe kan ik Verleng de afstand voor het ontvangen van WiFi Van Open Internet?


Wi-Fi-signaal bereik is sterk afhankelijk van de kwaliteit, de stijl en de hoogte van de antenne het gebruikt; zelfs het verwerven van meer zendvermogen mag geen the-range stimuleren effect van het wijzigen of verplaatsen van de antenne. Aanpassen van de instellingen op de open draadloze apparatuur is niet altijd mogelijk, maar veel lokale oplossingen (hoogte van de antenne en apparatuur locatie) kan het bereik van de meeste Wi-Fi-apparaten aanzienlijk verlengen. Deze Wi-Fi modificaties kunnen het signaal afstand aanzienlijk te verbeteren en duurt ongeveer 20 minuten.

instructies

1 Vervang de voorraad antenne met een van superieur design. De kleine zwarte rubber stijl antenne die wordt geleverd met de meeste draadloze netwerken hardware heeft meestal een rating van 2 dB, die laag op de signaal-ruis-schaal. Meer geavanceerde types kan een signaal verhouding van 20 dB of hoger, maar vaak een goedkope directionele met een rating van 10dB zal drastisch verbeteren bereik. Draadloos netwerk apparatuur wordt geleverd met een N-type antenne-adapter (routers), of een kleinere R-SMA-aansluiting. Zelfs cellulaire en Wi-Fi-kaarten gemaakt voor laptops (PCM / CIA) hebben gewoonlijk externe antenne stekkers voor upgrading. Beide verloopstekkers naar rechts draaien in hun respectievelijke houders en worden geleverd met langere antennekabels.

2 Richt de antenne in de richting van de locatie van het open internet access point, vooral als het een richtantenne. Omnidirectionele antennes, zoals de standaard rubber mast, een verminderde laterale bereik, maar de mast kan worden gewezen op de bron voor een betere ontvangst. Montage van de rubber mast antenne op een reflecterend oppervlak kan ook verbetering van het aanbod door het draaien in een richting.

3 Hef de antenne zo hoog mogelijk in relatie tot de open toegang tot internet point. Door het gebruik van de antenne verlengkabels, kunnen verheven hoogten het bereik van zelfs de goedkoopste Wi-Fi-antenne te verhogen. De meeste Wi-Fi-kabel extensies zal komen in 6 voet of meer, met een R-SMA zijnde de overheersende adapter stijl. Kleinere antennes kunnen worden bevestigd aan palen of bomen, het verspreiden van hun effectieve bereik honderden meters. De industrie standaard voor de meeste draadloze netwerkapparatuur is 300-400 voet, maar afstanden tot 1200 voeten zijn mogelijk door de montage van de apparatuur of antenne 30 voet hoog.

4 Maximaliseren van de interne firmware instellingen voor draadloos internet. Met Wi-Fi-routers, dit gebeurt normaal gesproken via een browser-interface, met de meest gangbare merken waardoor verstelbare energie-instellingen onder de "Wireless" of "Wi-Fi" menu's. Wireless LAN-kaarten voor desktopcomputers en laptops zal regelbaar vermogen instellingen in hun apparaat configuraties hebben. Met Windows-machines, kan dit in het gedeelte Device Manager van "System" instellingen van het Configuratiescherm of in proprietary software die door de fabrikant.

5 Verwijder obstakels van het draadloze access point en het draadloze apparaat door het veranderen van locaties. Gewoon verplaatsen van een gebied geblokkeerd door een gebouw of bomen op één binnen een directe lijn van het zicht op het access point zal het signaal te verbeteren.

Hints

  • Wanneer het draadloze apparaat in een laptop zonder externe antenneaansluiting eenvoudig verhogen van de laptop naar hoger gelegen zou het signaal te verbeteren.
  • Het wijzigen van de instellingen van een open internet-apparaat is vaak niet gewaardeerd door anderen gebruiken.