Hoe maak je een muisbeweging in KompoZer Maak

Hoe maak je een muisbeweging in KompoZer Maak


KompoZer is een gratis open-source web development tool met een what-you-see-is-what-you-get of WYSIWYG, redacteur en ondersteuning voor Cascading Style Sheets of CSS. De flexibiliteit maken het een populaire keuze voor zowel aspirant-en gevestigde webontwikkelaars. Flexibiliteit en kracht komen niet zonder een zekere mate van complexiteit, maar - met het oog op de compatibiliteit te behouden met de HTML-standaarden, niet elke codering functie is beschikbaar door te klikken op een icoon en het toepassen van vooraf ingestelde eigenschappen op een pagina-item. Het zweven, of "mouseover", pagina functie die de kleur van een link als de muisaanwijzer wordt geplaatst over veranderingen vergt wat extra werk om goed toe te passen.

instructies

1 Open de pagina in KompoZer worden gewijzigd.

2 Klik op 'Extra' in het hoofdmenu balk aan de bovenkant van het venster KompoZer. Klik op "CSS-editor" in het drop-down menu.

3 Klik op de knop direct links van "aangepaste stijl rule" in de "Maak een nieuwe:" window sectie van de "CSS Stylesheets".

4 Voer de tekst "a: hover", zonder de aanhalingstekens, in het tekstvak onder de aangepaste stijl regel.

5 Klik op de "Create Style regel" box.

6 Klik op het tabblad "Tekst", gelegen op de bovenste rechterkant van het venster.

7 Klik op de lege rechthoek meteen aan de rechterkant van het tekstvak met het label "Kleur:" om een ‚Äč‚Äčkleur selector venster waarmee u een vooraf gedefinieerde kleur te kiezen of kies een aangepaste kleur te openen.

8 Selecteer een kleur. Klik op de knop "OK" om de kleur selectie venster te sluiten. De naam van een standaard kleur wordt weergegeven in het tekstvak voor de kleur; aangepaste kleuren worden door hun hexadecimale waarde aangewezen.

9 Klik op de knop "OK" aan de onderkant van het venster "CSS Stylesheets" om de wijzigingen op te slaan en terug te keren naar het venster bewerken.

10 Maak de link tekst zoals u normaal zou doen in KompoZer door de tekst te markeren, klikken op de link icoon en het invoeren van de link adres in het pop-up venster Eigenschappen. De link verandert in de opgegeven kleur bij het plaatsen van de muis cursor over de tekst.