Hoe te installeren geheugen op een Toshiba Tecra M2

Hoe te installeren geheugen op een Toshiba Tecra M2


In termen van waar voor uw geld, zijn er weinig computer upgrades die de prestaties zo sterk als het geheugen upgrades te verbeteren. Extra geheugen - of RAM - verhoogt de hoeveelheid informatie die uw computer kan bevatten, en maakt het sneller worden uitgevoerd. Daarnaast zijn geheugen prijzen altijd naar beneden, dus het verbeteren van de prestaties van uw laptop op het goedkoop is zeer eenvoudig. Op laptops zoals de Toshiba Tecra M2, is het zeer eenvoudig om extra geheugen toe te voegen.

instructies

1 Schakel de Tecra M2 en draai het zo dat de onderkant naar u toe. Zoek het geheugen afdekplaatje. Het ligt direct naast de sticker die van de laptop Windows-serienummer bevat.

2 Neem je Phillips schroevendraaier en verwijder het deksel.

3 Haal uw nieuwe stok van het geheugen en plaats het in de open baai (als je dat nog niet hebt gekocht, zie de link onder Resources). Zorg ervoor dat de stick goed is uitgelijnd met de baai en gebruik alleen lichte druk bij het plaatsen van het.

4 Bevestig het deksel en zet de computer aan. Als de memory stick correct is geïnstalleerd, moet uw Tecra M2 normaal op te starten.

Hints

  • Bij het installeren van het geheugen, het horen van een klik of pop zal u laten weten dat het goed is ge├»nstalleerd.
  • Vet of statische elektriciteit kan de computer hardware beschadigen, dus werken in een schone werkgebied dat geen bronnen van statische elektriciteit, zoals een tapijt heeft (of gebruik van anti-statische polsbandjes).