Hoe maak je een Mini DVD Tape Converteren naar een cd

Hoe maak je een Mini DVD Tape Converteren naar een cd


Er zijn veel digitale videocamera's beschikbaar die record van de inhoud op een mini-DVD-tape. Dit apparaat, niet te verwarren met een mini DVD, is eigenlijk een klein DVD helft van het formaat van een standaard video DVD. De video camera registreert de gegevens van de beelden in afzonderlijke bestanden, waarmee u de gegevens van de mini-DVD naar uw computer uploaden zonder een video-editor. Het is ook mogelijk om de data te converteren van de mini DVD op een CD.

instructies

1 Steek de mini-dvd in het dvd-station van uw computer.

2 Klik op 'Start', '(Mijn) Computer' en dubbelklik op het pictogram dvd-station om de inhoud van de mini-DVD in een nieuw venster.

3 Klik-en-sleep de videobestanden van het open raam naar een willekeurige locatie op uw computer, variërend van uw bureaublad om een ​​zelf aangemaakte map.

4 Verwijder de mini-dvd uit de computer en plaats een lege cd in de cd-brander op het systeem. Start de cd branden software die u op de computer hebt geïnstalleerd.

5 Selecteer "Data CD" als discformaat, klik-en-sleep de videobestanden die u geïmporteerd uit de mini-dvd in de open branden van cd's venster. Als je eenmaal hebt geïmporteerd alle videobestanden uw cd kan houden (een CD houdt ongeveer de helft van de opslag van een mini-DVD), klikt u op "Burn" en de gegevens van de mini-DVD wordt omgezet in de cd. Uw CD brandprogramma heeft een display dat laat zien hoeveel ruimte er nog op de cd tijdens het importeren van de video clips, zodat u precies weet hoeveel bestanden kan houden.