Hoe maak je een Opmerking Het gebruik van Microsoft Outlook Maak

Microsoft Outlook is een geweldig hulpmiddel voor het beheren van uw agenda, contacten en andere informatie. Outlook biedt een eenvoudige manier om notities voor belangrijke gebeurtenissen en data te creëren.

instructies

Hoe maak je een Opmerking Het gebruik van Microsoft Outlook Maak

1 Open Outlook, ga dan naar de linker kant van het scherm en klik op het gele vierkant. Als u uw cursor overreden, zul je zien dat "Opmerking" wordt weergegeven. Wanneer u klikt op het pictogram, wordt de pagina Notes verschijnen. U kunt ook op dit punt door het vinden van de "Go" knop op de bovenste werkbalk en kiezen voor de optie Notes in de drop-down box.

2 Klik op de knop Nieuw aan de linker kant van de pagina onder File. Plaats alle belangrijke informatie in het gele vak dat omhoog komt op het scherm.

3 Klik op de "X" in de rechterbovenhoek bovenhoek van het vak bij de notitie is voltooid. Je nota wordt weergegeven als een pictogram op de rechterkant van het scherm. Als je het wilt bekijken, dubbelklikt u op het pictogram. U kunt toevoegen of informatie in de notitie te wijzigen op deze manier.

4 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en kiest u Verwijderen in de keuzelijst wanneer u de notitie te elimineren.

Hints

  • Verander het uiterlijk van uw notitie door met de rechtermuisknop op te klikken en te kiezen voor de optie Kleur van de drop-down box. Dit helpt om groep noten van soortgelijke onderwerpen samen.