Hoe te verhogen Internet Snelheid op Mozilla Firefox

Hoe te verhogen Internet Snelheid op Mozilla Firefox


Mozilla Firefox is een populaire internet browser. De snelheid waarmee pagina's laden in Firefox hangt meestal af van de snelheid van uw internetverbinding. U kunt echter mogelijk versnellen van de laadtijd door het uitvoeren van eenvoudige Firefox schoonmaak, het toevoegen van nuttige uitbreidingen en het uitschakelen van onnodige extensies.

instructies

1 Verwijderen of ongebruikte en / of oude toestellen uit te schakelen. Selecteer het menu "Extra", klik op "Add-ons" en uitschakelen of verwijderen elke add-on die u niet gebruikt of zoek te vertragen. Voor handige add-ons, schakelt ze een voor een tijd, dan herstart Firefox om te zien of je een verschil in de pagina-laadsnelheid merken. Als een bepaalde add-on veroorzaakt een vertraging, vervolgens beoordelen of de add-on van voordeel is de vertraging waard. Schakel de Java-console en de JavaScript-foutopsporing; ze worden zelden gebruikt en kan later opnieuw worden ingeschakeld als dat nodig is.

2 Wis de download lijst door het selecteren van het menu "Extra" te klikken 'Downloads' en vervolgens klikken op de "Lijst wissen" knop op de "Downloads" pop-up venster.

3 Maak een nieuw profiel. Hoe ouder profiel is, hoe waarschijnlijker het is het vertragen van Firefox. Wat het besturingssysteem dat u gebruikt, het toevoegen van "P" na de opdracht om te beginnen met Firefox opent het dialoogvenster Profiel doos, zodat u een nieuw profiel aan te maken. Met behulp van Windows, selecteer het menu "Start", ga naar "Alle programma's," scroll naar de map "Accessoires" en klik op "Command Prompt." Typ "run firefox.exe -p" in het "Command Prompt" pop-up box.

4 Lancering Firefox het gebruik van het nieuwe profiel, en kijk of je een verschil in laadsnelheid merken. Als de snelheid is verbeterd, kunt u uw bookmarks importeren in het nieuwe profiel, al heb je een stukje geschiedenis informatie en andere gegevens verloren gaan. Het is misschien het verlies om sneller laden van pagina's zijn de moeite waard.

5 Download en installeer add-ons, zoals NoScript, Adblock Plus en AFOM, die Firefox pagina-laadsnelheid al aanzienlijk kan verbeteren. Al deze add-ons zijn gratis.

6 Installeer Comodo Firewall en Avast Antivirus als uw firewall en antivirussoftware, respectievelijk. Firefox-ontwikkelaars raden deze programma's voor sneller browsen in Firefox. Beide programma's zijn gratis, maar u kunt meer geavanceerde versies aan te schaffen.