Hoe kan ik opnemen Streaming Video naar DVD

Hoe kan ik opnemen Streaming Video naar DVD


De komst van streaming video heeft het mogelijk individuele gebruikers om live inhoud op een manier die voorheen alleen beschikbaar voor tv-zenders uitgezonden. Kijkers die willen een online uitzending op te nemen, of het nu webisodes of een online conferentie, kan op één van de vele beschikbare streaming video recorders, en ze kunnen vrij gemakkelijk schrijven dat video naar DVD met behulp van software die al op de meeste besturingssystemen geïnstalleerd.

instructies

Vastleggen van de video

1 Start de video-capture software. Er zijn veel programma's die gratis proeven, zoals Snapz Pro, die zowel Mac en PC compatible bieden. Er is ook freeware beschikbaar voor Windows, met inbegrip van WM Recorder en CamStudio (zie bronnen). Elk van deze programma werkt in principe op dezelfde wijze eenvoudig een geselecteerd gebied van het vastleggen van het scherm en het schrijven op de harde schijf.

2 Open de streaming video in de browser. Proberen vergroten het beeldscherm zoveel mogelijk, omdat dit zal leiden tot een betere kwaliteit bestand.

3 Teken een kader rond het beeldscherm met behulp van het gereedschap Selecteren in de video capture programma. Alles binnen deze box zal worden opgenomen, dus wees voorzichtig om de doos opstellen om de randen van de video, zodat u geen extra ruimte tonen hebben.

4 Druk op Opnemen. Dit zal de vangst van de streaming video te beginnen.

5 Stop de opname wanneer de video is afgelopen. Dit zal een conversie proces dat kan enkele minuten duren initiëren. Het programma zal dan bespaart het geconverteerde bestand op de harde schijf, waarschijnlijk een map binnen het programma, tenzij u een andere directory gespecificeerd.

Branden op DVD

6 Start de dvd-software voor het branden. Mac-computers zijn uitgerust met een programma genaamd iDVD, terwijl de meeste pc's uitgerust met een dvd-branders worden geleverd met gratis software zoals Sonic DVDit !, neoDVD, of één van Ulead DVD-producten.

7 Importeer de video bestanden die zijn opgeslagen door de video-opname-programma in het branden van dvd's programma met de "Import" tool in het menu "Bestand". Sommige programma's hebben ook een gemakkelijke "Add" knop aan de bovenkant van het programmavenster.

8 Druk op "Burn" zodra je alle bestanden die je wilt op de DVD hebt geselecteerd. Dit zal het codeerproces beginnen. Het is het beste als enkele andere programma's draaien tijdens het branden mogelijk om fouten te voorkomen te hebben. Het kan enkele minuten of zelfs uren duren, afhankelijk van de snelheid van de computer en de grootte van de bestanden.

9 Finaliseren of "sluiten" de schijf. De meeste programma's zullen prompt tonen in de buurt van het einde van het proces met de vraag of u wilt finaliseren of sluiten van de disc. Nadat de schijf is voltooid, wordt u niet toegestaan ​​om meer informatie toe te voegen. Maar als je niet af te ronden het, alleen de computer waarop u werkt in staat zal zijn om het te lezen.

Zodra het programma finaliseert de disc, moet de streaming video die u hebt opgenomen klaar voor het spelen op een DVD-speler te zijn.

Hints

  • Er zijn verschillende soorten van dvd's, inclusief DVD + R, DVD-R, DVD +/- R, DVD-RW, etc. Sommige branders zijn alleen compatibel met één of twee van deze types, dus zorg ervoor om na te gaan welke de brander ondersteunt DVDs alvorens een aankoop.
  • Vermijd het gebruik van DVD-RW blanks, want deze kunnen niet worden gelezen door alle DVD-spelers.