Hoe kan ik een iPad oplossen

Hoe kan ik een iPad oplossen


De iPad is een draagbaar apparaat dat gebruikt kan worden voor zowel werk of spelen, maar als het apparaat of de software die houdt het hardlopen begint op te treden, kan u meer informatie of een primaire manier van communiceren te verliezen. Veelvoorkomende problemen met de iPad onder het aanraakscherm niet goed werkt, apps defect en het apparaat niet wezens herkend door iTunes, wat betekent dat de gebruiker kan de iPad besturingssysteem niet updaten.

instructies

Problemen Touchscreen Problemen

1 Bevochtig en uitwringen een pluisvrije doek. Veeg het iPad-scherm uit en droog het scherm met een droge doek.

2 Verwijder eventuele handschoenen voor het gebruik van de iPad. Als uw handen nat, droog ze af.

3 Verwijder eventuele beschermkappen van de iPad en test de touchscreen. Als het probleem is opgelost, ofwel de iPad te gebruiken zonder een cover of test andere covers te zien welke het beste werken.

iPad niet herkend in Windows iTunes

4 Schakel USB-poorten van de iPad is momenteel aangesloten op uw computer en open iTunes opnieuw te starten. Laat de iPad niet aansluiten op de USB-poorten op uw toetsenbord of monitor.

5 Houd de knop op de rechterbovenhoek rand van de iPad, totdat in de linkerbovenhoek van het scherm met een bericht dat zegt dat een tab rood verschijnt "slide aan de macht off." Plaats uw vinger op de tab en schuif deze naar links om het afsluiten van de iPad. Druk nogmaals op de knop om de iPad te zetten. Voer uw toegangscode, indien daarom wordt gevraagd, opent u iTunes op uw computer en controleer onder "Apparaten" voor uw iPad.

6 Werk iTunes door te klikken op hulp aan de bovenkant van de iTunes werkbalk vervolgens te klikken op "Controleren op updates." Klik op "Download iTunes 'of er een update wordt gevonden, en klik op' Install '. Klik op "Yes" wanneer de update is klaar met het installeren op uw computer opnieuw op te starten en de afwerking van de update. Open iTunes nadat de computer opnieuw is opgestart en controleer onder "Apparaten" voor uw iPad.

Problemen Defecte Apps

7 Houd uw vinger op de storing app totdat het wiebelt, druk dan op "x" in de linkerbovenhoek van de app. Tik op "Delete" om de app te verwijderen. Tik op de "App Store" app op je iPad en tik op "Zoeken" aan de onderkant van de applicatie. Geef de naam van de app je gewoon in het zoekvak verwijderd en tik op "Zoeken". Tik op de app om de informatie te openen. Tik op de prijs en tik op "KOOP NU." Tik op "OK" wanneer er een bericht waarin staat vertelt u al hebt betaald voor de app lijkt opnieuw te downloaden. Tik op de app wanneer het klaar is te downloaden om het te testen.

8 Tik op de "App Store" app op je iPad en tik op "Updates." Als de storing app in de lijst staat, tikt u daar op en tik vervolgens op "Update." Test de app na de update is voltooid om te zien of het nog steeds problemen ondervindt.

9 Open iTunes en markeer de naam van uw iPad onder "Devices." Klik op het tabblad overzicht aan de rechterkant van het scherm en klik op 'Zoek naar nieuwe versies. " Klik op 'Ja' als u wordt gevraagd om te downloaden en installeren van een update voor uw iPad.