Hoe kan ik sneller de DeSmuME Run

Hoe kan ik sneller de DeSmuME Run


De DeSmuME emulator is ontworpen voor de Nintendo Wii, Windows en Macintosh. Het is in staat emuleren verschillende Nintendo DS-ROMS en demo's. De emulator is verre van perfect dat nog in de werkstappen, maar het kan emuleren vele ROMs is. De DeSmuME emulator richt zich meer op de compatibiliteit van de spellen in plaats van snelheid, dus er is alleen zo veel dat je kunt doen. Dit is iets om in gedachten te houden bij het instellen van het DeSmuME emulator voor de snelheid toeneemt.

instructies

1 Enable "Patch vertragingslus SWI" als je op de foto om een ​​externe BIOS gebruikt. Het verdient aanbeveling het BIOS niet te gebruiken omdat het vertraagt ​​de DeSmuME emulator.

2 Druk op "A" op "Instellingen" en schakelen tussen OpenGL Renderer en Software raster makend. Dit kan de snelheid van de emulator te verbeteren. Druk op "A" op "Config" en ga naar "emulatie" en unclick het vinkje naast "Enable Bus-Level Timing."

3 Toegang tot de "Sound Settings" en laat het gebruik van "Dual SPU." Stel de emulator om "Advanced SPU Logic" te gebruiken en stel "interpolatie" op "none." Uitzetten van het geluid helemaal zal de snelheid van de emulator te verhogen.

4 Gebruik de DeSmuME bouwt die beschikbaar zijn op de website DeSmuME zijn. Ieder ander unoffocial "SVN" bouwt of NOSSE2 build is niet compatibel en zal langzaam zijn.

5 Inschakelen kader overslaan door te gaan naar "Tools" en te klikken op "Frameskipping." Enable framskipping door "1." Dit maakt de meeste games nog steeds in staat om te spelen. Ga naar "View", "LCD's Lay-out" en "One LCD-scherm." Dit wordt de tweede LCD-scherm te verbergen. Dit is handig als er niets wordt weergegeven op de tweede LCD-scherm, maar het zal niet versnellen van de emulator snelheid. Gebruik geen resize filters of schalen het venster om een ​​ander formaat dan "1x."

6 Vergeet niet een netbook niet te gebruiken, omdat ze niet de kracht om deze emulator te voeren. Als u gebruik maakt van een laptop of notebook computer, schakelt u de power management. Hierdoor kan de computer om te draaien met een betere snelheid. U kunt ook overwegen de aanschaf van een snellere computer of het verhogen van uw RAM-snelheid door de aankoop van een upgrade RAM kaarten. Het is ook verstandig om een ​​verbeterde processor te installeren. Verwijder eventueel stof dat blokkeert de computer fans om hen in staat stellen om uw computer beter te koelen.

Hints

  • Nintendo DS ROM's zijn te vinden op tal van ROM websites online, zoals CoolROM.com, Romhustler.net of DopeROMs.com. Zie de links in Resources.