Hoe om bestanden te uploaden naar WordPress Met een FTP

Hoe om bestanden te uploaden naar WordPress Met een FTP


Je kunt plugins, thema's en media-bestanden te uploaden naar uw WordPress blog met FTP. Een waarschuwing, maar: dit werkt alleen als u de blog te hosten jezelf, maar gebruik maken van de WordPress template. Gratis blogs door middel van WordPress.com geen ondersteuning voor FTP. Als uw blog leeft op je eigen web hosting account, je bent meer dan welkom om thema's, plugins en media uploaden via FTP.

instructies

1 Download en installeer een gratis FTP-client als je niet al een hebt. Deze kleine programma's aan te sluiten op uw webhost en kunt u heen en weer overzetten van bestanden van uw computer. Check out FileZilla, Cyberduck, WinSCP of gFTP, voor slechts een paar gratis voorbeelden.

2 Start de client en start een nieuwe verbinding. Kijk voor een "Nieuwe verbinding ..." optie in het menu Bestand. Veel klanten hebben een verbinding venster dat automatisch verschijnt wanneer u het programma opent. Het venster heeft lege dozen waarin je login gegevens in te voeren.

3 Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord dat u te zetten met uw web hosting provider. U vindt hier ook invoeren "Host Name", die meestal uw domeinnaam, maar sommige web hosts kan een andere FTP-adres te gebruiken. Neem contact op met uw hostingbedrijf als je niet zeker bent. Klik op "Enter", "Connect" of gelijknamige knop om in te loggen; afhankelijk van wat de FTP-client verzoeken.

4 Wacht tot je bestanden in het venster; dit betekent dat je succesvol bent ingelogd. Als u niet uw WordPress mappen, dubbelklikt u op de map 'Openbaar' om al uw openbare bestanden te zien. Wanneer u het opzetten van uw website, u hebt uw WordPress bestanden in een map met de naam "blog" of iets dergelijks te zetten. Als dat zo is, dubbelklikt u op om dat bestand te openen.

5 Open de WordPress map die u wilt uploaden. In de meeste gevallen wordt u uploaden naar de "wp-content" map. Uw plugins, thema's en uploads zijn ondergebracht in aparte mappen daar. Zet uw bestanden in de juiste mappen of je zult ze niet zien als je terug naar je WordPress Dashboard.

6 Upload de bestanden met behulp van de knop "Put" of sleep bestanden van uw computer naar de server als uw klant die functie ondersteunt. Wanneer alle bestanden zijn geĆ¼pload, klikt u op het verbreken of sluit de FTP-programma om de sessie te beĆ«indigen.