Vereisten van de DirectX 9.0c System

Vereisten van de DirectX 9.0c System


DirectX 9.0c is een technologie van Microsoft ontworpen met de bedoeling van het maken van de Windows-besturingssystemen De aangewezen platforms voor het uitvoeren van multimediatoepassingen. DirectX 9.0c maakt het mogelijk voor Windows om geavanceerde graphics in kleur, video van hoge kwaliteit met 3-D animatie laat zien wanneer nodig en produceren rijke geluiden. Er zijn vier systeemeisen nodig om DirectX 9.0c en ervaar de levendige multimedia dat het kan brengen voor games en graphics.

Besturingssysteem

Een computer met Microsoft Windows 98, Windows 98SE, Windows Millennium Edition, Windows 2000, Windows XP of Windows Server 2003 is vereist om DirectX 9.0c te installeren. Met Windows Vista kwam de nieuwere DirectX 10. Microsoft Windows 7 maakt gebruik van DirectX 11.

Geluidskaart

Voor DirectX 9.0c om alle multimedia te bieden en sound enhancement beschikt mogelijk moet de computer een DirectX 9.0c compatibele geluidskaart. DirectX 9.0c werd uitgebracht in augustus 2004, dus geluidskaarten en het moederbord geïntegreerde geluid chips in computers die na dat zal vrijwel zeker compatibel met DirectX 9.0c zijn. Bepaal de fabrikant en het model van de geluidskaart en contact op met de fabrikant om de computer te controleren is compatibel met DirectX 9.0c. Sound card gegevens zijn vaak voorzien in de documentatie die wordt geleverd met de computer wanneer het wordt gekocht.

Grafische kaart

Computers geproduceerd sinds 2005 zal de meeste kans hebben grafische kaarten of geïntegreerde moederbord grafische chips compatibel met DirectX 9.0c. U moet de naam en het model van de grafische kaart geïnstalleerd te leren kennen en te controleren met de fabrikant om de compatibiliteit te bepalen. Specificaties zijn meestal te vinden in de documentatie van uw computer. U kunt uw computer te openen en een kijkje nemen op de grafische kaart zelf naar de fabrikant en het modelnummer te vinden.

Vrije schijfruimte

De DirectX 9.0c-installatie vereist ongeveer 60 MB vrije schijfruimte. Dat is niet erg veel voor de moderne harde schijven, dus de meeste gebruikers geen probleem vinden van de vrije ruimte om DirectX 9.0c zal hebben.