Hoe maak je een CAB-bestand te installeren

Hoe maak je een CAB-bestand te installeren


A "CAB" bestand is een afkorting voor een CAB-bestand. Microsoft ontwikkelde dit type bestand als een gecomprimeerde installatiebestand. Een CAB-bestand wordt meestal gebruikt om software te installeren op een systeem. Wanneer u downloaden en een CAB-bestand te installeren, wordt het bestand gedecomprimeerd eerste naar zijn oorspronkelijke vorm, dan installeert de software in de computer. CAB bestanden worden gebruikt voor software op mobiele telefoons.

instructies

1 Download het CAB-bestand op uw personal computer of rechtstreeks op uw mobiele telefoon. Als uw telefoon heeft toegang tot internet, voert u de URL van de website met uw telefoon en download de CAB-bestand rechtstreeks naar uw telefoon.

2 Als u het CAB-bestand gedownload naar uw PC, de overdracht van de bestanden naar uw mobiele telefoon door het aansluiten van de telefoon naar je pc met een USB-kabel of Bluetooth-verbinding. Plaats het CAB-bestand in de grote opslagruimte van uw telefoon.

3 Druk op de toets "Start" op uw mobiele telefoon. Navigeer naar de bestanden op je telefoon en blader naar het CAB-bestand te vinden. Kijk in de "Mijn documenten" map of de map "Programma's".

4 Markeer het CAB-bestand als je het vindt en druk op de "OK" knop midden op uw mobiele telefoon. Hierdoor wordt de installatie van het CAB-bestand te starten op uw telefoon.

5 Volg eventuele specifieke instructies die u ontvangt van de telefoon als het CAB-bestand installeert. Open het menu Start om het programma is geïnstalleerd en klaar voor gebruik te controleren.

Hints

  • U kunt het CAB-bestand te verwijderen na de installatie, omdat je niet meer nodig hebt.