Aanbevelingen over Scrapbooking op een Mac

Aanbevelingen over Scrapbooking op een Mac


Mac-computers staan ​​bekend voor het opnemen van software die creatieve talenten vergemakkelijkt. Digitale scrapbooking is slechts één van de mogelijkheden voor creativiteit. U kunt beginnen met uw digitale foto's, laden ze in uw software, kies een lay-out en scrapbook elementen en zet ze samen een aantrekkelijke pagina of een hele plakboek te vormen.

software Aanbevelingen

Veel van de software die draait op het Mac OS zal werken voor digitale scrapbooking. Wat je gebruikt is een kwestie van voorkeur en wat past binnen uw budget. Sommige gebruikers geven de voorkeur Adobe Photoshop, dat is de industrie standaard software voor digitale foto- en beeldbewerking. Vanwege zijn hoge prijskaartje en steile leercurve, Adobe heeft ook een andere optie genaamd Photoshop Elements, dat is goedkoper, makkelijker om te leren en meer geschikt is voor de woning scrapbooker. Als u een programma dat is nog goedkoper, software zoals My Memories Suite, Memory Mixer of iScrapbook zijn andere opties. Als je een gratis optie wilt, GIMP is een goede keuze. Of u kunt de software ingebouwd in veel van de foto websites.

Foto Website Aanbevelingen

Websites die foto afdrukken en fotoboeken te verkopen hebben vaak online software die draait in uw browser, dus het werkt in elk besturingssysteem, waaronder Mac OS. Deze websites kunt u uw foto's uploaden en kiezen uit de lay-outs, achtergronden en versieringen voorzien. U kunt uw werk op te slaan als je gaat, en als je klaar bent, kunt u uw bestelling plaatst voor zo veel alleenstaande pagina's als je wilt, of voor een fotoboek. Het product zal worden gedrukt en verzonden naar uw huis. Voorbeelden van dergelijke sites zijn Shutterfly, Mixbook en Smilebox, het online foto-gedeelte van de website van Walmart, en MiDesign op Micheal's ambachtelijke winkel website.

Digital Scrapbooking Websites

Scrapbooking community websites bieden een aantal handige functies voor digitale scrapbookers. Ze hebben forums waar gebruikers vragen kunnen stellen en ontmoet andere scrapbookers, galeries, waar gebruikers hun ingevulde pagina's kunnen uploaden voor anderen om te zien, en een winkel waar gebruikers kunnen kopen digitale scrapbooking kits. Kits zijn sets van digitale beelden gecoördineerd door thema en kleur. Zij omvatten achtergrond papier, fotolijsten, woordkunst, journaling-tags en decoratieve versieringen die u kunt gebruiken om de digitale pagina-indelingen te maken met behulp van uw digitale foto's en uw eigen software.

Tutorial Websites

De meeste scrapbookers helpen op een bepaald punt, ofwel in het leren van de software of in het begrijpen van hoe je een aantrekkelijke lay-out te maken nodig hebben. U ontvangt een set van tutorials te vinden op de website van de fabrikant van uw software, of gemaakt door de groep een software-gebruiker. U vindt er ook meer algemene how-to tutorials op No Reason Reimer plakboek. Een ander type resource dat is handig voor digitale scrapbookers is de lay-out schetsen of templates. Deze zijn bedoeld om u een leidraad te geven over waar de verschillende elementen van uw pagina te plaatsen om een ​​aantrekkelijke lay-out te maken. U kunt de lay-out schetsen op Plakboeken Etc. vinden