Hoe kan ik een stalen behuizing Demonteer

Hoe kan ik een stalen behuizing Demonteer


Er zijn verschillende redenen waarom een ​​stalen computerkast demonteren. Als de computer onbruikbaar, is het makkelijker om onderdelen recyclen wanneer ze gedemonteerd. Een werkende computer moet mogelijk worden gedemonteerd om falende onderdelen te vervangen. Demontage van een stalen behuizing van de computer en het verwijderen van de pc-componenten is niet een moeilijke taak en eenvoudig omvat het verwijderen van kleine schroeven en op te tillen uit te delen. Als u van plan bent om de stalen kast weer wilt gebruiken, houdt alle schroeven en onderdelen georganiseerd, zodat u ze weer in elkaar.

instructies

1 Schakel de computer uit en trek het netsnoer eruit. Verwijder alle andere kabels naar de computer. Zet op een anti-statische pols wrap om uzelf te aarden.

2 Draai de stalen kast, zodat de achterkant naar u toe. Verwijder de schroeven waarmee de rechter achterkant te houden en doe hetzelfde voor de zijdeur links.

3 Schuif de juiste metalen zijpaneel terug naar u en te verwijderen. Doe hetzelfde voor de linker zijpaneel.

4 Verwijder de bovenste metalen deksel als het is afneembaar. Niet alle metalen gevallen een afneembare kap. Leg de metalen behuizing naar beneden, zodat u het moederbord en de stations binnen kunnen zien.

5 Koppel de harde schijf, DVD / CD-apparaat door het loskoppelen van de IDE-kabel van de harde schijf. Let op de manier waarop het wordt aangesloten als u van plan bent over het opnieuw installeren. Trek de stekker connector van het apparaat, ook. Maak de schroeven dat het vasthouden aan de drive bay in de bovenste voorkant van de computer. Til de computer naar de andere kant te zien en verwijder de schroeven aan deze kant van de drive bay ook. Leg de metalen behuizing terug naar beneden, zodat je kunt werken aan het verwijderen van de andere apparaten.

6 Maak de schroeven waarmee de kaarten parallel aan het moederbord in het midden van de zaak. Deze schroeven bezit zijn van een kaart aan de achterkant metalen plaat van de zaak. Trek de kaarten stevig, maar niet met geweld. Als er geen kaart gemakkelijk uit komt, op zoek naar schroeven dat het zijn bevestiging aan de zaak en verwijder ze. Trek de kaart uit de computer.

7 Koppel de stroomvoorziening van het moederbord op het moederbord verbinding. Verwijder de schroeven waarmee de voeding aan de achterkant van de behuizing te houden. Dit zal een rechthoekige doos met een ventilator in de bovenrug van het stalen geval. Houd de voeding met uw hand terwijl u de schroeven los te maken om te voorkomen dat vallen. Plaats de stroomtoevoer naar de zijkant.

8 Verwijder de schroeven waarmee het moederbord aan de stalen kast te houden. Sommige bevinden zich in de richting van de hoeken van het moederbord, en twee of drie zal worden in het midden van het bord. Til het moederbord door het houden van de randen met je vingers.