Hoe kan ik muziek toevoegen aan een webpagina

In dit artikel vindt u verschillende manieren om muziek toe te voegen aan een webpagina met behulp van html te leren. Ook leert u hoe u uw webpagina spelen muziek uit een geklikt link op je pagina.

instructies

Hoe kan ik muziek toevoegen aan een webpagina

1 Als u al de code aan uw webpagina te openen in Kladblok of een andere html editor.If u niet de code, klik met de rechtermuisknop op de pagina en klik op 'view source', kopieer en plak deze code in kladblok of andere html-editing software.

2 Als u wilt dat de muziek af te spelen wanneer uw pagina wordt geladen, plaatst u de volgende code: <embed autostart = "true" loop = "true" width = "2" height = "0"> </ embed> <NOEMBED> < BGSOUND loop = "oneindig"> </ NOEMBED> Geef de hoogte en breedte van uw muziekspeler.

3 Als u wilt dat de muziek moet worden afgespeeld wanneer een gebruiker op de link klikt, gebruikt u de volgende code: (* Let op: de gebruiker moet of windows media player, Quicktime of RealPlayer op hun computer voor de koppeling te werken) <a href = "MusicFileName.mp3"> Link Text Here, dit is wat de gebruiker te zien krijgt. </a>

4 Sla uw HTML-bestand met de .html extensie in dezelfde map als het muziekbestand. Ik raad het testen van uw pagina op uw computer alvorens te uploaden. Uw muziekbestanden uploaden naar server.Upload uw website uw HTML-bestand ook.

Hints

  • *** Waarschuwing: Een heleboel mensen zijn gemakkelijk ge├»rriteerd door luide muziek die wordt geladen op hun computer onverwacht. Als je muziek wilt op uw pagina Ik beveel u het toevoegen op een zodanige wijze dat de gebruiker het kan uitschakelen als zij kiezen.