Hoe kan ik een laptop batterij remanufacture

Hoe kan ik een laptop batterij remanufacture


Na verloop van tijd, zult u merken dat uw laptop batterij een lading niet vasthouden als het deed toen het nieuw was. Hoewel kan beter zou zijn om een ​​nieuwe batterij bestellen er een methode om de individuele cellen in de laptop batterij te vervangen. Binnen een laptop accu een aantal veel kleinere batterijen. De vervangers voor deze kleinere cellen kunnen vaak goedkoper worden gekocht dan een nieuwe laptop batterij. Enige kennis van elektriciteit en elektronica reparatie nodig is om deze verandering te maken.

instructies

1 Verwijder de batterij van uw laptop.

2 Open de behuizing van de laptop batterij. Wrikken het batterijomhulsel behalve de naad met een schroevendraaier. Binnen zullen verschillende kleinere batterijen bij elkaar gesoldeerd. Noteer hoe de accu's zijn aangesloten.

3 Vind de juiste vervangende cellen. Aard en omvang van batterijcellen die zijn opgenomen in het batterijomhulsel is afhankelijk van het type laptop u. De batterijen zullen modelnummers gedrukt op hen hebben. Zoek de modelnummers van de accu's op het internet of neem een ​​van hen naar uw lokale elektronica winkel om vervangingen te bestellen.

4 Vervang de oude batterij cellen met nieuwe cellen. Zorg ervoor dat u de batterijen door elkaar precies zoals ze oorspronkelijk waren te sluiten.

5 Gebruik een sterke lijm op de laptop batterij zaak opnieuw te verzegelen.

6 Sluit de accu van uw laptop wanneer de lijm droog is. Laad de gerenoveerde batterij met een AC-adapter van uw computer.

Hints

  • Wees voorzichtig bij elkaar solderen van de nieuwe cellen. Onjuist solderen van batterijen kan leiden tot schade en mogelijk letsel.
  • Als u niet weet hoe te solderen of verwijder de batterijen uit de laptop, of een andere deskundige of de aanschaf van een nieuwe batterij om letsel of materiële schade te voorkomen.