Hoe handmatig installeren Elke zoekmachine in IE8

Het toevoegen van een nieuwe zoekmachine voor Internet Explorer 8 is niet een moeilijke taak. Standaard wordt de browser u naar een Microsoft-website die een beperkte selectie van de zoekmachines wordt weergegeven. Als uw favoriete zoekmachine hier niet wordt weergegeven, niet ontmoedigen - met een paar snelle stappen, kunt u Internet Explorer 8 te configureren voor vrijwel elke zoekmachine toe te voegen aan uw lijst met beschikbare zoekmachines.

instructies

1 Lanceer Internet Explorer 8. Klik op het pijltje aan de rechterkant van het zoekveld in de rechterbovenhoek van het browservenster en klik op 'Zoek meer Providers "uit het drop-down menu. Microsoft's "Zoekmachines Aan Internet Explorer" wordt geopend. Klik op de naam van een zoekmachine getoond toe te voegen aan Internet Explorer. Als u niet de zoekmachine die u wilt gebruiken, zien, ga naar de volgende stap.

2 Druk op "Ctrl" en "T" tegelijkertijd om een ​​nieuw tabblad browser te openen. Typ de URL van de gewenste zoekmachine in de adresbalk van uw browser en druk op "Enter" om de pagina weer te geven.

3 Typ het woord "TEST" (zonder aanhalingstekens) met behulp van alle hoofdletters in het zoekveld alsof u het uitvoeren waren een trefwoord zoeken. Druk op Enter."

4 Klik op de adresbalk aan de bovenkant van het Internet Explorer-venster om de inhoud te markeren en druk vervolgens op uw sleutels "Ctrl" en "X" gelijktijdig om de inhoud van de adresbalk van uw browser naar het Windows klembord kopiëren.

5 Terug naar de vorige tab browser. Rechtsklik op het veld onder "Stap 3" in het gele vak aan de rechterkant van de pagina en kies 'Plakken' om de URL te plakken uit het Windows klembord.

6 Klik op het veld onder "Stap 4" op de webpagina en typ de naam van de zoekmachine.

7 Klik op de knop "Installeren".

8 Klik op de knop 'Provider toevoegen ".

9 Klik op de pijl naast het zoekveld in de rechterbovenhoek van het browservenster. Klik op de naam van de zoekmachine die u hebt toegevoegd om te beginnen met het gebruik ervan.