De voordelen van Filemaker Pro

De voordelen van Filemaker Pro


Filemaker Pro is een relationele database-engine software die kan openen en weergeven van informatie op een scherm in de vorm van lay-outs en rapporten. Vergelijkbare databasesoftware zijn Microsoft Access, FoxPro en Oracle SQL. In tegenstelling tot sommige van de concurrent software Filemaker Pro een gebruikersinterface te halen, opslaan en ordenen van gegevens zonder dat het vermogen om grote hoeveelheden informatie op te slaan.

Gebruikersvriendelijk

Een bijzonder computerprogramma is gebruiksvriendelijk als de bruikbaarheid niet wordt bepaald door het niveau van computerkennis van de gebruiker. Zowel de computer novicen en computer savvy mensen zullen gebruik kunnen maken van die bepaalde computerprogramma om zijn volle capaciteit met weinig tot geen tijd of moeite zijn. Filemaker Pro gebruikersinterface maakt het zo dat je niet hoeft om een ​​database ontwikkelaar om dit programma te gebruiken. Andere relationele database-formaten vereisen speciale training in dat programma, zodat alleen mensen gecertificeerd om het programma te gebruiken meestal gevoel van kunnen maken.

Makkelijk te starten

Een relationele database is een computer programma waarmee u op te slaan, te organiseren en op te roepen informatie. Bedrijven gebruiken databases om informatie op te slaan over hun producten, klanten, medewerkers, kosten en opbrengsten, zodat ze later kunnen analyseren van de data en maak zakelijke beslissingen te nemen op basis van die gegevens. Kleine bedrijven en andere groepen, organisaties en individuen hebben ook toepassingen en behoeften voor databases. Filemaker Pro gebruikersinterface maakt het zo dat deze kleinere gebruikers, met weinig tot geen financiële middelen kan een database van hun eigen te beginnen zonder al te veel geld of inspanning te investeren. Bijvoorbeeld, een klein bedrijf niet langer nodig om dure database software te kopen en huren van een ontwikkelaar die weet hoe het te gebruiken.

Eenvoudig uit te breiden

Sommige gebruiksvriendelijke relationele database software gemakkelijk om alleen omdat het niet zo volledig andere, gespecialiseerde databases. Deze computerprogramma's te veel van hun programmering naar de gebruikersinterface en te weinig naar andere dingen zoals opslagcapaciteit. Dit is niet het geval met Filemaker Pro, die gemakkelijk gebruikersinterface en de capaciteit van aparte database software heeft. Het resultaat is dat de kleine bedrijven die FileMaker Pro gebruikt om een ​​database te beginnen toen het klein was en kon zich niet veroorloven iets anders kan blijven dezelfde software gebruiken, zelfs als het groeit en breidt uit.