Hoe maak je een harde schijf partitie Recover

Het is altijd stressvolle tijd wanneer uw harde schijf tanks, maar vooral als je er niet in geslaagd om een ​​back-up van uw gegevens en programmabestanden. U kunt in staat zijn om uw harde schijf partitie te herstellen met behulp van een andere machine. Houd er echter rekening mee dat dit proces niet zal werken in alle gevallen. Dus neem 5 minuten om uw bestanden op te slaan op een back-up schijf voor een ramp.

instructies

1 Neem de slechte harde schijf en zet het in een externe behuizing drive. (U kunt ze kopen bij de meeste elektronicazaken.) Verwijder de schroeven aan de zijkanten van de zaak en zet de harde schijf in. Vervang vervolgens de schroeven. Dit zal u toelaten om toegang te krijgen tot de harde schijf van een computer.

2 Sluit de externe schijf behuizing op uw computer met behulp van welke verbinding je beschikbaar hebt. USB is de meest voorkomende, hoewel sommige computers hebben firewire ook. Als je firewire, met alle middelen, gebruik het. Deze verbinding heeft een veel snellere overdrachtsnelheid dan USB. Steek het ene uiteinde van de juiste kabel aan op uw harde schijf en de andere op uw computer.

3 Zet uw computer en klik op het icoon "Mijn Computer" op het bureaublad. U ziet uw externe harde schijf geïdentificeerd als een icoon in de lijst met apparaten. Als uw drive niet komt opdagen in de lijst, klik met de rechtermuisknop op het pictogram "My Computer", kies "Beheren" en kies "Disk Management" en kijk of het is er. Als dat niet werkt, zal het herstel helaas bijna onmogelijk zijn zonder het verzenden van uw schijf naar een data-recovery lab.

4 Klik op het pictogram voor de externe harde schijf. U krijgt een overzicht van de mappen en bestanden van de partitie te zien. Gebruik de "Move" en opties "Kopiëren" in het menu Taken aan de linkerkant van het scherm om de inhoud ervan over te dragen aan uw goede harde schijf.

Hints

  • Als u vindt dat u de diensten van een data-recovery lab nodig hebt, kunt u de fabrikant van uw machine bellen om te zien of men wordt aanbevolen. Als alternatief kunt u het in de buurt van de computer op te slaan te brengen; sommigen van hen hebben experts op staff.Once u uw gegevens hebt hersteld, kunt u uw externe harde schijf gebruiken om een ​​back-up voor toekomstig gebruik. U koopt een nieuwe harde schijf in de behuizing te zetten.
  • Als u een rammelend geluid als u uw harde schijf te verplaatsen horen, kan het onherstelbaar zijn.