Hoe naar de Lage virtueel geheugen Registry Verhoog

Virtueel geheugen is eigenlijk de harde schijf ruimte die wordt als een tijdelijk geheugen apparaat is toegewezen. Wanneer RAM van de computer een beetje hulp nodig, dan is Windows zal een deel van de lasten en de plaats van gegevens te nemen in een wisselbestand. Dit wisselbestand wordt opgeslagen op de computer en benaderd als nodig. Virtueel geheugen is geen vervanging voor fysieke geheugen wel. De CPU kan toegang tot de gegevens over het fysieke geheugen veel sneller dan het kan af van de harde schijf.

instructies

Windows XP

1 Klik op de knop "Start". Klik met de rechtermuisknop "Mijn Computer" en selecteer het "Eigenschappen" optie in het drop-down menu.

2 Klik op het tabblad "Advanced" in het vak System Properties. Klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte Prestaties.

3 Klik op het tabblad "Advanced". Klik op de knop "Change" onder Virtueel geheugen.

4 Verhoog de Initiƫle Grootte en Maximale grootte waarden.

5 Klik op de "Set" knop. Klik op de knop "OK".

Windows 7 of Vista

6 Klik op de knop "Start". Klik op "Configuratiescherm", selecteer vervolgens "Systeem en onderhoud" en selecteer "Systeem."

7 Klik op het tabblad "Advanced". Klik op de knop 'Instellingen' in het gedeelte Prestaties.

8 Klik op het tabblad "Advanced". Klik op de knop "Change" onder Virtueel geheugen.

9 Selecteer het station dat u wilt het virtuele geheugen op te wijzigen. Klik op de "Aangepast formaat" knop. Verhoog de Initiƫle Grootte en Maximale grootte waarden.

10 Klik op de "Set" knop. Klik op de knop "OK".

Hints

  • Maximum virtueel geheugen dient driemaal fysieke geheugen van de computer zijn. Als uw computer is voorzien van 2 GB geheugen, dan is het virtueel geheugen mag niet hoger zijn dan 6 GB.