Hoe kan ik Acrobat Reader downloaden voor Windows Millennium

Windows Millennium, ook wel bekend als Windows ME, is een besturingssysteem vrijgegeven door Microsoft. Als u momenteel dit besturingssysteem op uw computer, kunt u downloaden van Adobe Acrobat Reader voor het. Adobe Acrobat Reader kunt u een PDF-bestand gedownload van het internet te lezen. Hoewel Adobe releases Acrobat Reader te lopen met de nieuwste Windows-versie, kunt u deze downloaden en installeren voor Windows Millennium.

instructies

1 Start de webbrowser momenteel geïnstalleerd op uw Windows Millennium-computer.

2 Navigeer naar de Adobe Reader download pagina (Get.Adobe.com/reader/) en klik op de knop "Download". Adobe Reader zal beginnen te downloaden naar uw Windows Milennium computer. Het downloaden duurt slechts een paar momenten om te voltooien. U hoeft niet een speciale versie voor Acrobat Reader draaien nodig hebben. Als u bezorgd bent kunt u "Systeemvereisten" klik maar Windows 2000 (ook bekend als Windows Milennium) wordt vermeld als een gangbaar besturingssysteem.

3 Dubbelklik op het gedownloade bestand om de installatiewizard Adobe lanceren.

4 Lees door en accepteer de licentieovereenkomst en volg de korte aanwijzingen en de installatie van de software begint. Een berichtvenster verschijnt aan het eind van de installatie waarin het klaar is.