Een overzicht van de inktcartridges compatibel met een Canon MP240

De Pixma MP240 is een alles-in-one inkjet fotoprinter, scanner en kopieerapparaat geproduceerd door Canon. Dit compacte apparaat kan tot 4.800 per 1.200 dpi kleurenprints tot 8,5 bij 17 inch. Het biedt randloos afdrukken en beide documenten en foto's kwaliteitsinstellingen. Het kan ook meerdere kopiƫren tot 20 pagina's en passen overdreven kleine afbeeldingen op het papierformaat. Canon produceert zowel kleur als zwart cartridges voor de Pixma MP240.

zwarte cartridge

De MP240 maakt gebruik van een Canon PG-210 zwarte inkttank. Deze cartridge kost $ 16 uit de opslagplaats van de fabrikant vanaf september 2011 en werkt met een bereik van Pixma printers. Het maakt gebruik van Canons FINE, of Full fotolithografische Inkjet Nozzle Engineering technologie om scherpere, meer gedetailleerde zwarte tekst en lijnen te produceren. Net als andere Canon zwarte inkten, de MP240 cartridge maakt gebruik van een pigment basis te verminderen vervagen na verloop van tijd.

kleurencartridge

Deze printer neemt een enkele kleur cartridge met cyaan, magenta en gele inkt. Canon CL-211 kleur inkttank is compatibel met de MP240 en maakt gebruik van dye-inkten ontworpen om te verminderen vervagen in het zonlicht. Omdat het een grotere hoeveelheid inkt dan de zwarte cartridge bevat, de CL-211 verkoopt tegen een hogere prijs: $ 21 uit de Canon winkel.

Extra-Large Cartridges

Hoogvolume printen kan normaal formaat inktcartridges zeer snel uitputten. Als u uw Canon MP240 regelmatig gebruikt of nodig hebt om afdrukken te maken met heel wat inkt dekking, kunnen extra grote capaciteit cartridges van het bedrijf helpt u om langer te gaan tussen de veranderingen cartridge. Canon verkoopt zijn PG-210 XL zwarte inkttank voor $ 22 en de CL-211 XL kleur inkttank voor $ 27. Terwijl het bedrijf belooft meer afdrukken van deze grotere cartridges, is het niet het juiste volume cartridge opgeven.

overwegingen

Verscheidene derden fabrikanten produceren inkt voor de Pixma MP240. Deze goedkopere "compatible" cartridges kost minder, maar kan problemen met de printer veroorzaken. Third-party inkt klompen vaak gemakkelijker en sneller verdwijnt dan inkt van de printerfabrikant. Met behulp van dit soort inkt met uw Canon printer kan ook vervalt de garantie. Kies remanufactured cartridges Canon via derden opties als u wenst om geld te besparen op inkt.