Hoe kan ik een wenskaart Animated in Photoshop Elements Make

Je kunt leren om een ​​geanimeerde wenskaart in Photoshop Elements te creëren om zeer gepersonaliseerde visuele boodschappen voor vrienden en familie te creëren. Breng de vaardigheden die je leert van dit project naar andere projecten in Elements: geanimeerde en niet-geanimeerde. Zo kunt u het gereedschap Penseel gebruiken om digitale kunstwerken te creëren. Let op dat je niet beperkt tot het gebruik van een Elements sjabloon om een ​​wenskaart te maken, maar kan uw eigen kaart te schilderen vanaf nul. Een essentiële fase van dit project is het creëren van frames van de animatie, die de gelaagdheid kenmerken van Elements mogelijk maken. Lagen zijn virtuele transparanten die u kunt stapelen om een ​​enkel beeld te vormen, of monteren om een ​​animatie te vormen.

instructies

1 Klik op het tabblad "Create", klik vervolgens op de "Wenskaart" link naar elementen die u wilt de sjabloon voor het maken van wenskaarten laden vertellen.

2 Volg de aanwijzingen in het venster aan de rechterkant van het scherm naar voren imago van de kaart met foto's van uw harde schijf te personaliseren, dan klikt u op het tabblad "Edit".

3 Rechtsklik op de bovenste laag in het "Layers" palet en klik op 'Samenvoegen zichtbaar "om te fuseren de wenskaart lagen. Deze stap is noodzakelijk om de beelden voor de animatie.

4 Dubbelklik op de "Achtergrond" laag te vertellen elementen die u wilt de laag te hernoemen, en druk op "Enter" om de standaardinstelling te accepteren. Deze actie maakt de animatie optie, die alleen beschikbaar is nadat u de naam van de achtergrondlaag.

5 Klik met de rechtermuisknop enkele laag in het palet Lagen, die je gewoon hernoemd, klik dan "dupliceren" om een ​​kopie van de laag te creëren. Klik op een van de instrumenten van het palet hulpmiddel om de gedupliceerde kader enigszins afwijken van de originele lijst te maken. Klik bijvoorbeeld op het pictogram penseel aan het schilderen te activeren, sleept u op het doek naar een zonsopgang of humoristische tekst in het tweede frame te maken.

6 Klik op de "File" menu "Opslaan voor web" commando, klik vervolgens op de 'Animate' vakje in het dialoogvenster dat verschijnt. Klik op de "Frame delay" drop-down controle om een ​​lijst met mogelijke vertraging duur weer te geven, klik vervolgens op een duur, zoals "1.0", die één seconde aangeeft.

7 Klik op "OK" te maken Elements vertonen een prompt voor een bestandsnaam. Typ de bestandsnaam en klik op 'OK' om het bestand op te slaan.

8 Open uw webbrowser en klik op commando haar menu Bestand "Open". Navigeer naar en dubbelklik op het bestand dat u hebt opgeslagen in de vorige stap. Uw geanimeerde wenskaart zal spelen.