Word 2007 Beknopte handleiding

Word 2007 Beknopte handleiding


Microsoft Word 2007 --- uitgebracht in januari 2007 --- is de nieuwste versie van Microsoft Word uitgebracht als een onderdeel van de Microsoft Office suite van producten. Microsoft Word 2007 heeft ondergaan enkele drastische veranderingen, waaronder de vervanging van de standaard menu en werkbalken systeem en de toevoeging van de nieuwe Microsoft Word lint, die meer algemeen gebruikte commando brengt op de voorgrond.

Eenvoudige Microsoft Word-opdrachten

Terwijl de standaard menu's en werkbalken systemen worden niet meer gebruikt, nieuwe documenten starten en opslaan van documenten is nog nooit zo eenvoudig geweest. De basis commando's kan worden gevonden door links te klikken op de ronde Microsoft Office-knop in de linkerbovenhoek van het scherm.

Om een ​​nieuw document te beginnen, links op de ronde Microsoft Office-knop, links op "Nieuw" en dubbelklik op "Leeg document." De snelkoppeling naar een nieuw document te maken blijft hetzelfde als in oudere versies van Microsoft Word; Gebruik het toetsenbord om ALT + F (tegelijkertijd) en selecteer vervolgens N. Dubbelklik op "Blank Document" om uw nieuw document te beginnen.

Om een ​​document op te slaan, links op de ronde Microsoft Office-knop en vervolgens linksaf op 'Opslaan'. Als het een nieuw document, wordt u gevraagd om een ​​locatie te selecteren en vervolgens het document een naam voordat u opslaat. De sneltoets om een ​​document op te slaan blijft hetzelfde als in oudere versies van Microsoft Office; Gebruik het toetsenbord om ALT + F (tegelijkertijd) en vervolgens S. selecteer

Advanced Text Formatting

De toevoeging van de Microsoft Word Ribbon brengt veelgebruikte tekstopmaak commando's op de voorgrond. De Microsoft Word Ribbon is over de top van de Microsoft Word-scherm en heeft acht tabs; Thuis, Invoegen, Pagina-indeling, Verwijzingen, mailings, Review, Uitzicht, Developer.

De meeste van uw basistekst opmaak commando's kunt u vinden op de Home-Tab. Voordat u op een opdracht, markeert de tekst die u wilt opmaken. Van daaruit kunt u links-klik op de "Font" drop-down pijl om het lettertype veranderen, de "Font Size" drop-down pijl om de lettergrootte, evenals de B (vet) te wijzigen, I (cursief) en U (onderstreping) voor meer geavanceerde opmaak.

invoegen Graphics

U kunt ook foto's invoegen en vormen in uw document door met de linkermuisknop te klikken op het tabblad "Invoegen" in het Microsoft Word Ribbon.

Klik met de linkermuisknop op "Beeld" (uit het tabblad Invoegen) om een ​​foto in uw document in te voegen. U wordt gevraagd om te zoeken naar uw foto. Ga naar de locatie --- ofwel een interne of externe opslagapparaat --- markeer uw foto titel en dan links op "Open" om de afbeelding invoegen in uw Microsoft Word-document.

Vormen kunnen aan uw document worden toegevoegd door met de linker muisknop te klikken op "Shapes" en vervolgens de vorm die u wilt toevoegen. Eenmaal ingebracht, kan een vorm worden gemanipuleerd --- meer gemaakt, korter of gedraaid --- met behulp van uw muis.