Hoe maak je uitnodigingen met Adobe Photoshop CS2 Maak

Hoe maak je uitnodigingen met Adobe Photoshop CS2 Maak


Als je klaar om een ​​feestje te hebben, heb je waarschijnlijk zorgen te controleren of alles matches te maken, van uw decoraties om de taart aan het cadeaupapier. Ga niet weg uit het eerste wat mensen zien als je hen te vertellen over de partij - de uitnodigingen. Hoewel u kunt kopen boxed uitnodigingskaarten in elke kaart op te slaan, kunnen ze generieke voelen. In plaats daarvan, maak je eigen met behulp van uw Adobe Photoshop CS2-software en u zult snel op weg naar het verkrijgen van de partij begonnen.

instructies

1 Open Photoshop, klikt u op "File" en selecteer "Nieuw." Type "uitnodiging" in het vak "Naam" en stel uw voorkeur uitnodiging afmetingen in de "breedte" en "Height" dozen, zoals 5-by-7 inches. Open het menu "Color Mode" en selecteer "RGB-kleur." Klik op de knop "OK", en de Photoshop werkruimte aanpast. Trek de "View" menu en selecteer "Fit on Screen" om uw werkruimte te vergroten en het gemakkelijker maken om te typen.

2 Klik op de "Type" tool, die eruit ziet als een "T" op het "Tools" palet aan de linkerkant van het scherm. Selecteer een lettertype, grootte en kleur in de werkbalk aan de bovenkant van het scherm.

3 Plaats uw cursor op de bovenkant van de uitnodiging en typ de uitnodiging groet, zoals "U wordt uitgenodigd" of "Doe mee voor een Partij van de verjaardag!"

4 Klik lager op de kaart, de lettergrootte verminderen en typ de andere uitnodiging informatie, zoals de datum, locatie en tijd van de partij, wat mee te nemen en hoe om RSVP.

5 Klik op de "Emmertje" tool op het palet "Tools", pull down de "Fill" menu aan de bovenkant van het scherm en selecteer "Patroon". Klik in de "Pattern" vakje ernaast en selecteer een patroon om te dienen als de achtergrond ontwerp van de uitnodiging. Als je niet een van die wilt, klik op de pijl in een driehoek icoon, kies een van de patroon groepen aan de onderkant van de lijst en selecteer "Append." Blader door de nieuwe keuzes en klik op één van de achtergrond.

6 Schuif de "Dekking" bar op de werkbalk om 30 procent en klik op de witte ruimte van de kaart op de achtergrond te vullen.

7 Klik op het pictogram van drie-lijn op de rechter bovenhoek van het "Layers" palet en selecteer "Eén laag." Open het menu "Bestand", klik op "Opslaan als" en sla de uitnodiging om uw computer.