Hoe Maak een draadloze Computer Network Met een Broadband Card

Hoe Maak een draadloze Computer Network Met een Broadband Card


Draagbaar en veilig, mobiele breedband of 3G-kaarten kunt u op het internet mee te nemen overal mee naartoe. Voor landelijke gebruikers zonder andere breedband opties, kunnen mobiele breedband kaarten een redder in nood. Als u meerdere computers of apparaten die draadloze toegang nodig hebben, kunt u met een draadloos computernetwerk te maken met uw breedband kaart. Raadpleeg uw mobiele breedband provider of lees uw termen van service voorafgaand aan de aanschaf van een mobiele breedband router, zoals de meeste netwerken beperken maandelijkse gebruik tot 5 GB aan data per maand en kosten voor overdosering.

instructies

1 Koop een draadloze router die compatibel is met uw mobiele breedband of 3G / 4G-kaart is. U kunt geen normale draadloze routers met uw breedband kaart.

2 Sluit de router aan op uw computer via een Ethernet-kabel.

3 Open uw favoriete webbrowser. Typ "192.168.0.1" (zonder aanhalingstekens) in de plaats of adresbalk. Druk op de knop "Enter". IP-adres s Controleer de onderkant van de router of de router & # 039;; (Terwijl 192.168.0.1 is de meest voorkomende standaard IP-adres toegewezen aan routers, kan het niet de router & # 039 zijn. S documentatie als uw webbrowser niet kan vinden het setup s); router & # 039.

4 Begin de router setup-proces door te klikken op "Setup", "Setup Wizard" of een soortgelijke kopt de bal. Noem uw draadloze netwerk, en implementeren van beveiliging voor uw draadloze netwerk. Kies indien mogelijk WPA2. Volg de aanwijzingen op het scherm, en plaats uw breedband-kaart in de juiste sleuf wanneer dat dit wel moet.

5 Start de router indien nodig. Verwijder de Ethernet-kabel uit de computer en de router.

6 Schakel de draadloze antenne voor elke computer die u wilt verbinden met de router.

7 Klik met de rechtermuisknop op het pictogram voor draadloze netwerken in de taakbalk & # 039; s systeemvak. Klik met de linkermuisknop op het draadloze netwerk dat u zojuist hebt gemaakt en klik op 'Connect'. Typ uw veiligheid wachtwoord indien van toepassing, en klik op 'OK'.

8 Herhaal dit voor elke computer of apparaat dat u wilt aansluiten op uw draadloze netwerk.