Hoe maak je PC USB Wissel naar een Wi-Fi-adapter Port

Als u een desktop computer of een oudere laptop, kan je niet van een draadloze internetverbinding vermogen. Dit kan frustrerend zijn, vooral als je reist met de computer een groot deel van de tijd en de noodzaak om verbinding met het internet. In plaats van de aanschaf van een nieuwe computer, kunt u een van de USB-poorten op de computer te veranderen in een Wi-Fi-adapter-poort.

instructies

1 Sluit de draadloze internet adapter in een vrije USB-poort. De adapter kan al dan niet een antenne die het bereik van de ontvangst kan verhogen. Veel USB draadloze internetverbinding adapters eigenlijk een groter bereik van de opvang dan de standaard ingebouwde ontvangers.

2 Plaats de installatie van de driver schijf in de computer. Wacht even voor de driver installatie-wizard te starten. Zodra dat gebeurt, accepteer de licentieovereenkomst (je kan de bestuurder zonder het accepteren van de overeenkomst niet te installeren) en volg de aanwijzingen om de driver installatie te voltooien.

3 Schakel de USB Wi-Fi-adapter als er een schakelaar. Meestal plaatsen van de adapter in de USB-poort schakelt het apparaat.

4 Met de rechtermuisknop op de Internet-verbinding optie draadloos internet in de rechterbenedenhoek van het bureaublad. Dit pictogram ziet eruit als een computer monitor. Een pop-up menu verschijnt. Selecteer "Bekijk draadloze internetverbindingen." Een nieuw venster zal lanceren met alle mogelijke Wi-Fi-verbindingen binnen handbereik.

5 Selecteer het Wi-Fi-verbinding die u wilt gebruiken en, indien gevraagd, typt u het wachtwoord. Klik op "OK" en de computer verbinding met het internet.