Media Player Skin Tutorial

PC-eigenaren met behulp van Windows Media Player als de primaire programma voor het afspelen van muziek, video's en het bekijken van foto's hebben de mogelijkheid om het uiterlijk van het programma personaliseren om hun persoonlijke smaak te passen. Windows Media Player ondersteunt downloadbare skins om het uiterlijk van het MEDIA-programma, met gratis opties die door verschillende sites beschikbaar voor downloaden van het Microsoft Windows Media resource website te wijzigen. Media Player skins voor download aangeboden zijn onder andere selecties op basis van populaire games en films, in aanvulling op de originele ontwerpen.

instructies

1 Bezoek de Windows Media Player Skins website. Blader door de beschikbare skins, alfabetisch gesorteerd.

2 Klik op "Download" op de huid die u wilt downloaden voor uw Windows Media Player. Klik op "Open" wanneer het downloaden wordt geopend. Zodra het bestand is gedownload, zal Windows Media Player te openen en een bericht weergegeven waarin u wordt gevraagd om te bevestigen dat u wilt downloaden en het bestand met de Media Player te openen. Klik op "Ja" en de huid wordt automatisch geïnstalleerd in uw Media Player. Klik op "sluiten" op het downloaden venster om de installatie te voltooien.

3 Klik op "View" in de optiebalk op de top van de Windows Media Player display. Klik op "Skin Kiezer" uit de beschikbare opties. De nieuwe huid zal worden weergegeven in de lijst van skins aan de linkerkant van het scherm. Klik op de huid om het te bekijken in het venster Media Player en klik op 'Apply Skin "om de keuze af te ronden en de wijziging in uw Media Player toe te passen. Om de speler terugkeren naar de full-view-modus, klikt u op het pictogram op de huid die "Vergroten" of zegt: "Terug naar volledige modus."