Hoe te verwijderen van een ePSXe Memory Card

Hoe te verwijderen van een ePSXe Memory Card


Beschikbaar voor Windows-systemen, ePSXe is een hardware-emulator die gebruikers toestaat om PlayStation-games spelen op hun computers. In plaats van PlayStation geheugenkaarten, opgeslagen games en gebruikersgegevens opgeslagen in virtueel geheugenkaartbestanden op de harde schijf. Geheugenkaartbestanden zijn nuttig omdat ze kunnen worden verhandeld om andere gebruikers op kunstmatige naar andere opslagmedia. De gebruiker kan alle gebruikersgegevens zijn opgeslagen op de geheugenkaart bestand verwijderen of de gehele geheugenkaart bestand zelf verwijderen.

instructies

Opgeslagen Save Games en Gebruiker gegevens te wissen

1 Launch ePSXe door te dubbelklikken op het pictogram van ePSXe. Aangezien ePSXe niet is geïnstalleerd met behulp van een installatieprogramma, zal het programma worden gevestigd waar u het ePSXe zip-bestand uitgepakt.

2 Klik op "File" in de bovenste menubalk en selecteer "Run BIOS." De boot scherm PlayStation verschijnt.

3 Selecteer "Memory Card" uit de boot scherm en selecteer de geheugenkaart die u wilt gegevens uit te wissen. Druk op de "driehoek" knop op je controller bij gebruik van één, of op de bijbehorende toets op het toetsenbord ( "Z" door gebrek). Een geheugenkaart submenu zal verschijnen.

4 Selecteer "Format" uit het submenu. De geheugenkaart formatteren en alle gegevens worden gewist van de geheugenkaart bestand.

Gehele Memory Card bestand verwijderen

5 Blader naar de ePSXe applicatie directory. De map zal worden gevestigd waar u de map ePSXe programma uitgepakt.

6 Dubbelklik op de map "memcards" naar de geheugenkaart directory te openen.

7 Selecteer de geheugenkaart bestand dat u wilt verwijderen. Geheugenkaart bestanden hebben bestandsextensie .mcr en de standaard namen voor geheugenkaarten één en twee zijn "epsxe000" en "epsxe001." Druk op de "Delete". U kunt ook de geheugenkaart bestand naar het pictogram Prullenbak op het bureaublad.

Hints

  • Verwijderen geheugenkaartbestanden zal resulteren in het verlies van opgeslagen spellen of gebruikersgegevens op de kaart.