Hoe maak je Tether een Non-Jailbroken iPhone

Hoe maak je Tether een Non-Jailbroken iPhone


De tweede generatie van de iPhone en de volgende generaties van Apple kunnen gebruikers hun telefoon tether om hun computers zonder "jailbreaking" of het ontsluiten van de telefoon. Het eerste jaar is dit beschikbaar was in 2008. Tethering stelt gebruikers in staat om toegang te krijgen tot het internet op een computer met behulp van de mobiele telefoon 3G-dataverbinding in plaats van met Wi-Fi of andere middelen voor de internetverbinding. Dit kan een handige functie zijn wanneer het reizen in gebieden waar u een mobiele telefoon signaal, maar geen draadloos internet.

instructies

1 Klik op de "Internet-tethering" knop op je iPhone onder "Network". Zorg ervoor dat "Internet-tethering" is.

2 Sluit uw iPhone aan op uw computer met een USB 2.0-kabel of sluit hem aan op de computer via Bluetooth. Bij gebruik van Bluetooth, klikt u op "Accepteren" op je iPhone na te sluiten op de computer, en voer de code dat verschijnt op het beeldscherm van uw computer.

3 Selecteer "iPhone" in het kader van het netwerk keuzes van uw computer onder 'Mijn Computer' op een PC of na het klikken op het pictogram netwerk op de linker bovenhoek van het scherm op een Mac.

Hints

  • De oorspronkelijke iPhone kan niet Latijn.
  • U moet een 3G of beter mobiele telefoon verbinding met ketting te hebben.
  • Niet alle mobiele telefoon aanbieders support tethering. Zorg ervoor dat de jouwe doet voordat tethering je iPhone aan op uw computer.
  • Internet tethering kan veel data gebruiken en kan erg duur zijn als je niet beschikt over een onbeperkt data-abonnement hebben.