Hoe maak je een EXE-bestand extensie in Vista Maak

Hoe maak je een EXE-bestand extensie in Vista Maak


De drie letter suffix aan het einde van een bestandsnaam wordt gebruikt door de Microsoft Windows Vista besturingssysteem (en door de mens in sommige gevallen) om het bestandsformaat te bepalen en welk programma nodig is om het bestand te openen. De "exe" drie letter suffix (ook wel een "bestandsextensie") wordt vaak gewijzigd voorafgaand aan e-mailen van een programma, zodat e-mail filters niet het programma als een potentieel risico voor de levering niet te verwijderen. Bevestig de extensie van een ontvangen als e-mailbijlage wanneer de "exe" achtervoegsel is gewijzigd om e-mail filtering voorkomen dat programma.

instructies

1 Klik met de rechtermuisknop op het bestand met de gewijzigde of ongeldige bestandsextensie.

2 Klik op "Rename" in het menu dat verschijnt. De bestandsnaam wordt bewerkbaar in een tekstvak.

3 Gebruik de pijltjestoetsen om de cursor te verplaatsen naar het einde van de bestandsnaam. Tik op de toets "Backspace" tot het huidige bestand extensie is verwijderd en de cursor bevindt zich direct rechts van het "." in de bestandsnaam.

4 Typ "exe" en druk op de "Enter". Controleer of u de bestandsnaam te wijzigen of voer een Administrator-account wachtwoord in als daarom wordt gevraagd en druk op "Enter."