Hoe maak je een interne Media Card Reader te installeren voor een Dell Dimension E521

De Dell Dimension E521 werd geïntroduceerd in 2006. Toen het werd uitgebracht, Dell aangeboden als optie een interne multifunctionele geheugenkaartlezer. Een geheugenkaartlezer maakt het gemakkelijk om informatie van apparaten te downloaden, zoals digitale camera's, PDA's en mobiele telefoons. Als uw E521 kwam zonder de geheugenkaartlezer, kunt u koopt een interne USB-geheugenkaartlezer en installeer het in slechts een paar minuten.

instructies

1 Zet de computer uit en trek de stekker uit het stopcontact of een overspanningsbeveiliging. Verwijder de voedingskabel van de achterkant van de computer, samen met iets anders aan verbonden. Dit geldt ook voor de monitor kabel, toetsenbord, muis, Ethernet-kabel en andere randapparatuur.

2 Leg de computer op zijn kant op een vlakke ondergrond. Als je de voorkant van de computer onder ogen moet zich aan de linkerkant, zodat u de rechter zijdeur kan verwijderen.

3 Sluit een antistatische polsband om je arm en de computer. Dit is nodig om je de grond op de computer, omdat je zullen werken met het moederbord, die gemakkelijk beschadigd raken door statische elektriciteit.

4 Til-de ontgrendeling aan de bovenzijde van de zijwand nabij de achterzijde van de computer. Trek de bovenrand van het paneel uit de computer en schuif het naar de bovenzijde van de computer om de drie scharnieren aan de onderzijde van het paneel uit de sleuven te verwijderen. Zet het deksel opzij.

5 Verwijder het station voorpaneel door op de glijbaan plaat hendel aan de zijkant van de computer in de buurt van de top. Draai het paneel iets naar voren en naar beneden en til de scharnieren uit hun slots.

6 Houd het station ontgrendeling terwijl u de geheugenkaartlezer schuiven in een lege 3,5 in. Baai aan de computer. Er moet men beschikbaar zijn, aangezien een interne geheugenkaartlezer was een optie op de E521 computer.

7 Sluit de USB-kabel aan op de connector aan de achterkant van de geheugenkaartlezer en sluit het andere uiteinde van de kabel in de beschikbare USB-connector op het moederbord, in de buurt van de achterkant van de computer.

8 Verwijder de drive bay deksel van het station aan de voorzijde door op het lipje aan de zijkant van het deksel naar de buitenste rand van het paneel en het deksel naar buiten te trekken.

9 Plaats het stationspaneel scharnieren in hun slots en draai het omhoog zodat deze vastklikt.

10 Schuif het deksel zijscharnieren in hun slots het paneel te draaien op zijn plaats. Druk op het deksel vergrendeling om deze vastklikt. Sluit het netsnoer en de randapparatuur.