Wat software doet de Line 6 TonePort Come With?

Wat software doet de Line 6 TonePort Come With?


Line 6 TonePort is een muziek mixen apparaat dat wordt aangesloten op uw computer via een Universal Serial Bus-verbinding. Het apparaat bestaat uit twee gitaar / bas instrument ingangen, twee microfoon ingangen en zowel analoge als digitale ingangen. TonePort wordt geleverd met Ableton Live Lite opnamesoftware en Line 6 GearBox mixing software. Beide programma's zijn compatibel met Windows en Mac-systemen.

Ableton Live Lite

Ableton Live Lite is voorzien van een bibliotheek met audio loops en multiple-instrument effecten evenals sample muziekbestanden die u kunt integreren in je eigen muziek. Het programma omvat ook het opnemen en mixen modules voor de voltooiing van tracks, en meerdere weergaven tonen van afspraken en sessies van uw audio tracks '. Ableton Live Lite bevat zelfs een drumtrack bibliotheek voor het invoegen van drumbeats in uw audio tracks en de mogelijkheid om audio tracks uit te breiden naar uw wens.

Line 6 GearBox

Line 6 GearBox omvat 29 stompbox en studio-effecten, die bekend staat als modellen. U vraagt ​​maximaal 10 effecten tegelijk op een enkele audiotrack. Gearbox omvat zes studio microfoon voorversterker modellen en 16 gitaar modellen. Het programma omvat ook vijf bass amp en cabinet modellen. Gearbox laat u toe te passen en te mengen modellen evenals modellen te verwijderen van uw audio tracks. Het programma wordt automatisch gestart wanneer u TonePort aansluit op uw computer.

Gebruikersomgeving

Beide programma's zijn onder andere systematische tutorials over het mengen, het bewerken en opslaan van uw audiotracks en gebruiksvriendelijke menu's en navigatie. Ableton Live Lite en Line 6 GearBox ook Portable Document Format-bestanden in meerdere talen met tips en referentiematerialen voor het gebruik van Line 6 TonePort.

Systeemvereisten - Windows

Ableton Live Lite en Line 6 GearBox vereisen een Windows Vista of XP Pentium 4-systeem draait op 1,2 gigahertz of beter. Als Windows XP, moet Service Pack 2 zijn geïnstalleerd. Uw computer moet ook 512 MB RAM, 1 GB vrije ruimte op harde schijf, een CD-ROM drive en een internetaansluiting voor de toegang tot de website van Line 6.

Systeemvereisten - Mac

Ableton Live Lite en Line 6 GearBox vereisen een Mac OS X 10.4 of hoger Intel of PowerPC G4-systeem draait op 1,5 GHz of beter. Uw computer moet ook 512 MB RAM, 1 GB vrije schijfruimte, een CD-ROM drive en een internetaansluiting voor de toegang tot de website van Line 6.